fbpx
LG spune ca noul sau smartphone tine tantarii la distanta

LG spune ca noul sau smartphone tine tantarii la distanta

LG spera ca cel mai recent smartphone al lor va va ajuta sa nu luati malarie. LG K7i, lansat de compania sud-coreeana la India Mobile Congress din aceasta saptamana, incorporeaza o tehnologie despre care se spune ca ii va tine departe pe tantari.

Smartphone-ul LG K7i emite unde ultrasonice din partea din spate a smartphone-ului pentru alungarea tantarilor. Undele ar trebui sa respinga daunatorii si sunt absolut sigure si inofensive pentru oameni, a spus compania.

Si alte produse LG, cum ar fi aparatele de aer conditionat si televizoarele, sunt deja disponibile cu tehnologia anti-tantari. Exista, de asemenea, aplicatii care pretind ca utilizeaza tehnologii similare cu rezultate similare, dar LG declara ca aceasta este prima data cand o astfel de tehnologie a fost incorporata intr-un smartphone.

CITESTE SI:  Compania taiwaneza care isi aduce scuterele electrice in India

LG a prezentat noul smartphone K7i exclusiv pentru India. Acesta este un telefon de buget destul de standard, cu un display HD de 5 inci, 2GB de RAM, un spatiu de stocare de 16GB si un procesor quad-core nespecificat. Mai mult, acesta cica alunga tantarii.

CITESTE SI:  La ce pot fi utile usile automate OLED ale LG

Acesta chiar ruleaza sistemul de operare Android Marshmallow fara planuri publice de actualizare la Nougat sau Oreo. Si ce telefon de buget clasic. Smartphone-ul nou K7i are o caracteristica unica, totusi: tehnologia cu unde ultrasonice de sunet anti-tantari incorporata.

Aceasta caracteristica Mosquito Away, asa cum o numeste LG, este deja inclusa in unele dintre aparatele de aer conditionat ale companiei, in masini de spalat si in televizoare.

CITESTE SI:  Ce pret are prima placa de surf a Tesla

Nu este clar daca aceasta tehnologie functioneaza, avand in vedere ca BBC spune ca este un mit. Bart Knols, un etmolog care conduce consiliul consultativ al Fundatiei Olandeze de Malarie, a declarat ca nu exista nicio dovada stiintifica ca ultrasunetele combat tantarii.

Pacat. Cu toate acestea, pentru 7990 de rupii, sau 121 de dolari, puteti obtine un fals sentiment de siguranta impotriva tantarilor si sistemul de operare Android Marshmallow pe smartphone. Ce mai afacere!