LG Q7 anuntat oficial ar putea fi cel mai bun smartphone de buget din 2018

LG Q7 anuntat oficial ar putea fi cel mai bun smartphone de buget din 2018

Compania sud-coreeana LG a anuntat noile smartphone-uri de buget care par sa rivalizeze cu cele Moto G6 si Nokia 6 (2018). In comparatie cu modelul de anul trecut – si anume Q6 – LG Q7 imprumuta unele lucruri de la noul telefon LG G7 ThinQ anuntat recent.

Daca LG G7 ThinQ anuntat recent de LG este putin prea scump pentru tine, sau daca pur si simplu ai nevoie de un smartphone care nu este neaparat unul dintre cele mai bune, s-ar putea ca LG are ceva pentru tine.

Compania a anuntat recent LG Q7, un smartphone de buget de nivel mediu care s-ar putea sa se incadreze in bugetul tau. Q7 este succesorul lui Q6 si integreaza un ecran Full HD+ de 5,5 inci FullVision cu un raport de aspect de 18:9.

CITESTE SI:  Snapdragon 815 ar putea functiona mai rece decat Snapdragon 810

De asemenea, foloseste un procesor quad-core de 1,8GHz sau unul octo-core de 1,5GHz, in functie de varianta. Retineti ca Q7 nu este doar un smartphone, pentru ca vor exista mai multe variante care vin cu specificatii usor diferite.

De exemplu, smartphone-urile de buget Q7 si Q7 Alpha vor integra 3GB de RAM si un spatiu de stocare de 32GB, in timp ce Q7 Plus va avea 4GB de RAM si un spatiu de stocare de 64GB. Camerele vor fi, de asemenea, usor diferite.

CITESTE SI:  Meizu MX5 ar putea avea o camera de 41MP

Smartphone-ul de buget Q7 are o camera de 13MP in partea din spate si una de 8MP/5MP in partea din fata, Alpha va integra o camera principala de 13MP si o camera frontala de 5MP, in timp ce smartphone-ul Plus va avea o camera de 16MP in partea din spate si o camera secundara de 8MP/5MP.

In afara de astea, specificatiile smartphone-ului de buget LG sunt mai mult sau mai putin aceleasi, si anume un senzor de amprente, un DAC (Digital to Analog Converter) Quad HiFi, rezistenta la apa si praf cu evaluare IP68, o baterie cu o capacitate de 3000mAh si sistemul de operare Android 8.0 Oreo preinstalat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *