fbpx
LG K8 a fost dezvaluit si va fi lansat in Europa

LG K8 a fost dezvaluit si va fi lansat in Europa

La evenimentul CES de luna trecuta, LG a lansat doua noi smartphone-uri K midrange cu scopul de a face compania sa fie prezenta pe piata de smartphone-uri low-end.

Designul dintre K7 si K10 era aproape identic, desi specificatiile erau usor diferite. Fara o conferinta de presa, se pare ca acum compania a venit cu un nou smartphone K care se situeaza chiar intre cele doua smartphone-uri.

LG K8 a fost lansat in Europa si are o dimensiune similara cu K7, dar are un ecran cu o rezolutie mai mare. Displayul sau de 5 inch integreaza tehnologia touchscreen touchscreen in-cell si are o rezolutie de 720 x 1280 pixeli.

CITESTE SI:  iPhone 7 este cel mai bine vandut smartphone in Statele Unite, Europa si China

Mai devreme in acest an, LG a anuntat o pereche de noi smartphone-uri, si anume pe K7 si K10. Cu toate acestea, mai devreme in acest an, s-a dezvaluit ca LG a avut practic mai multe dispozitive K in lucru, cum ar fi K4 care a fost dat spre vanzare recent.

CITESTE SI:  Ce pret si specificatii au noile laptopuri upgradate MateBook X Pro ale Huawei

Un anumit smartphone LG K8 a fost de asemenea dezvaluit si se pare ca, fara prea mult tam-tam, smartphone-ul a fost de atunci dat spre vanzare in Europa.

LG K8 lansat in Europa pare sa fie identic cu K7 in ceea ce priveste dimensiunea, iar una dintre principalele diferente este displayul sau cu rezolutie mai mare.

Acest lucru inseamna ca ne putem astepta de la K8 la un display HD (720p) de 5 inch, un procesor MediaTek MT6735 la interior, o camera principala de 8MP, o camera frontala de 5MP, o cantitate de RAM de 1,5GB. De asemenea, K8 are un spatiu de stocare de la 8 pana la 32GB si un acumulator cu o capacitate de 2125mAh.

CITESTE SI:  Cum accesezi Apple Music pe web, fara aplicatie

Specificatiile lui LG K8 lansat in Europa nu sunt foarte uimitoare, dar avantajul este ca cel putin vine cu sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow preinstalat.