fbpx

LG infirma acest zvon despre smartphone-uri

LG infirma acest zvon despre smartphone-uri

Acum ceva timp, a aparut un zvon despre compania LG din Coreea de Sud, zvon vehiculat de publicatia The Elec. Acum, compania din Coreea de Sud a oferit o declaratie prin care a infirmat in mod categoric acel zvon.

In comparatie cu rivali precum Samsung, businessul companiei LG din Coreea de Sud nu prea a avut randament. Astfel ca a aparut o stire de The Elec care ar fi citat o sursa interna de la LG in Coreea de Sud conform careia compania isi va inchide divizia de smartphone-uri si ca un anunt oficial va fi facut pana la sfarsitul lunii.

CITESTE SI:  Compania care va lansa noi stabilizatoare pentru camerele digitale

Intre timp, stirea a fost inlaturata, iar Ken Hong, directorul comunicarilor corporative globale ale LG Electronics, a publicat o declaratie prin care infirma acest zvon.

Declaratia, adresata catre XDA Developers, a fost succinta: “Cu siguranta neadevarat, sunt doar niste speculatii si zvonuri neadevarate”. Stirea initiala cu zvonul a fost neobisnuita, in primul rand.

CITESTE SI:  Ce cere cel mai mare producator de cipuri din China companiilor din SUA

La urma urmei, daca compania din Coreea de Sud intentiona sa inchida businessul cu smartphone-uri, nu s-ar fi deranjat sa prezinte dispozitive precum un smartphone cu ecran rulabil pe care l-a debutat la CES 2021.

De fapt, Hong confirmase anterior ca dispozitivul era intr-adevar autentic si ca LG intentioneaza sa-l lanseze mai tarziu in acest an. Acestea fiind spuse, trebuie remarcat faptul ca compania sud-coreeana LG a efectuat unele optimizari la operatiunile sale de smartphone-uri.

CITESTE SI:  De ce Apple a platit catre Samsung 1 miliard de dolari

Compania nu-si mai fabrica smartphone-urile in Coreea de Sud si a existat, de asemenea, o stire de anul trecut care indica faptul ca LG isi va externaliza productia smartphone-urilor sale midrange si de clasa medie catre alti producatori, probabil pentru a reduce costurile si pentru a se concentra in special pe smartphone-urile de varf.

Facebook