fbpx

LG G4: Recapitularea zvonurilor

LG G4 Recapitularea zvonurilor

Desi alti producatori si-au dezvaluit smartphone-urile de top la Mobile World Congress 2015, compania sud-coreeana a decis sa-l dezvaluie pe LG G4 in cadrul unui eveniment care va avea loc pe 28 aprilie. Pe baza numeroaselor zvonuri, vom incerca sa ne dam seama cum va fi viitorul smartphone de varf.

Avand in vedere ca smartphone-ul G3 a avut un display de 5,5 inch, putem presupune ca LG G4 va avea un ecran cu o aceeasi dimensiune, mai ales pentru ca compania a dezvaluit recent un panou Quad HD de 5,5 inch cu o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli si cu o densitate de 538ppi. Mai mult, displayul va integra tehnologia Advanced In-Cell cu ajutorul careia ecranul poate reactiona la atingere chiar daca este ud.

CITESTE SI:  Huawei Ascend GX1 s-a lansat oficial - specificatii si pret

Cat despre procesor, smartphone-ul LG G4 va integra probabil un cip Snapdragon 808 cu 3GB de RAM, desi compania a folosit un Snapdragon 810 pentru smartphone-ul G Flex 2. Designul este aproape sigur pentru ca compania a confirmat spatele din piele reala pentru LG G4 si a prezentat de ceva timp mai multe imagini care indica acest lucru. Restul constructiei ar putea include plastic, asta pentru ca nu au circulat zvonuri cum ca LG G4 va avea o constructie din metal.

CITESTE SI:  Cu ce fel de virus a fost infectata compania de cipuri TSMC

In ceea ce priveste camera, compania a confirmat faptul ca LG G4 va integra o camera cu obiectiv cu deschidere f/1.8 care ar trebui sa se descurce in conditii de lumina scazuta. Rezolutia camerei va fi probabil de 16MP.

Mai mult ca sigur, viitorul smartphone va rula sistemul de operare Android 5.0 Lollipop din cutie, iar ca majoritatea producatorilor va aplica o interfata peste sistemul de operare. Smartphone-ul LG G4 va integra probabil interfata UX 4.0.

CITESTE SI:  Cand se va incheia suportul WhatsApp pentru Android Gingerbread

Circula un zvon cum ca LG G4 va fi mai scump decat Galaxy S6, dar trebuie sa asteptam sa vedem. Smartphone-ul va fi lansat pe 31 mai in Coreea de Sud, dar nu se stie cand va ajunge si pe alte piete. Maine vom afla mai multe.