fbpx

LG G4 apare pe GFXBench cu un cip Snapdragon 808

LG G4 GFXBench

LG G4 si-a facut aparitia in baza de date a GFXBench, iar acolo mai multe specificatii pot fi vazute cu privire la acest telefon care inca nu a fost lansat si care ar putea foarte bine sa vina cu un stylus.

Desigur, specificatiile hardware par sa corespunda cu ceea ce am auzit pana acum, desi cipul in sine se intampla sa fie unul surprinzator. De fapt, LG G4 care a aparut pe GFXBench se lauda ca va veni cu un cip hexa-core cu nuclee Cortex-A57, pe langa un cip grafic Adreno 418 care se ocupa de grafica.

CITESTE SI:  Astea-s mai primejdioase decat mesajele la volan

Cu siguranta, acesta este diferit fata de cipul Snapdragon 810 care a fost descoperit in LG G Flex 2. Snapdragon 808 care fost anuntat in luna aprilie a anului 2014 este cel care propulseaza aparent smartphone-ul LG G4. Asteptati-va ca sistemul de operare va fi Android 5.1 Lollipop.

Smartphone-ul LG G4 care ar putea avea un cip Snapdragon 808 ar mai putea veni cu 3GB de RAM si cu un spatiu de stocare de 32GB, un display generos de 5,5 inch QHD, o camera 16MP care captureaza clipuri video la 2160p si o camera frontala de 8MP pentru iubitorii de selfie-uri.

CITESTE SI:  LG G6+ a fost anuntat oficial in Coreea de Sud. Vine cu 6GB de RAM si cu 128GB spatiu de stocare

LG G4 a aparut pe GFXBench de unde am aflat noi specificatii despre acest smartphone. Pe langa stylus, se presupune ca LG G4 va veni cu un cip Snapdragon 808 hexa-core si nu unul Snapdragon 810, impreuna cu grafica Adreno 418. Ar putea veni cu un display de 5,5 inch cu rezolutie QHD, 3GB de RAM si un spatiu de stocare de 32GB.

CITESTE SI:  HTC One M9+ relansat cu camera imbunatatita

Va avea o camera principala de 16MP si una secundara de 8MP. Telefonul G4 isi va face aparitia in aprilie si nu ne ramane decat sa-l asteptam.