fbpx

LG G4 a fost dezvaluit neoficial – specificatii

LG G4 a fost dezvaluit neoficial

In cam doua saptamani, LG il va dezvalui oficial pe LG G4. Dar, pana atunci, smartphone-ul a fost dezvaluit neoficial. Un set de imagini neoficiale care arata toate aspectele smartphone-ului au fost dezvaluite pe un site.

Site-ul a fost pornit mai devreme decat trebuia si a fost reperat de Evan Blass care si-a creat un nume pe Twitter printr-o serie de leak-uri similare. Intre timp, compania a inchis site-ul.

Niste fotografii neoficiale care se presupun a fi ale smartphone-ului LG G4 au fost dezvaluite de @EvanBlass si g4.xfb.kr. Site-ul parea a fi autentic dar in acest moment este picat.

CITESTE SI:  Camera mirrorless Fujifilm X-E3 a fost anuntata - specificatii si pret

Fotografiile neoficiale ne arata cum arata LG G4 si par a fi destul de credibile. Ele confirma cele mai multe dintre scurgerile de informatii anterioare.

Viitorul smartphone adopta designul lui G3 care l-a facut sa aiba atat de mult succes. In imaginile neoficiale, smartphone-ul pare a avea partea din fata din carbon si partea din spate din piele.

CITESTE SI:  Ce alte accesorii s-ar putea sa nu mai fie incluse cu iPhone-urile Apple

Pielea a aparut de multe ori in teaserele lui LG G4, iar Galaxy Note de asemenea a avut spatele din piele. Fotografiile neoficiale ne prezinta insa mai multe optiuni de materiale pentru partea din spate si in mai multe culori.

Chiar daca LG G4 nu este din sticla si metal, smartphone-ul cu siguranta va avea un feeling premium. Site-ul ne-a dezvaluit cateva specificatii care le confirma in mare parte pe cele anterioare.

CITESTE SI:  Noile laptopuri Lenovo IdeaPad subtiri si usoare

Ele includ un display de 5,5 inch LCD – probabil cu rezolutie QHD, o camera principala de 13MP (care se contrazice cu informatiile semi-oficiale anterioare care mentioneaza o camera de 16MP), sistemul de operare Android 4.4.2 (foarte improbabil) si o deschidere a camerei de f1.8. Cam astea sunt specificatiile neoficiale.

LG G4 leak

4000 de oameni vor primi smartphone-ul LG G4 in mod gratuit inainte de lansare in cadrul unei campanii organizate de companie.

Facebook