fbpx

LG G Stylo – telefonul cu 2TB de spatiu de stocare

LG G Stylo

La mai putin de o saptamana inainte de a dezvalui oficial telefonul de varf G4, LG a anuntat ieri un alt telefon Android: pe G Stylo. Dupa cum indica si numele, noul telefon vine cu un stylus si poate fi vazut ca si un succesor mai mare al lui LG G3 Stylus care a fost lansat in 2014.

Ruland sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, LG G Stylo nu este in niciun caz un dispozitiv de varf. Este cel mult un telefon de clasa de mijloc. Telefonul integreaza un display destul de mare de 5,7 inci cu rezolutie HD si este propulsat de un procesor Snapdragon 410 quad-core pe 64 de biti tactat la 1,2GHz.

CITESTE SI:  9 din 10 cele mai bine vandute smartphone-uri apartin acestor doua companii

Ceea ce este cu adevarat interesant la G Stylo este, potrivit LG, ca suporta carduri microSD cu spatiu de stocare de pana la 2TB. Cu toate acestea, trebuie sa mentionam ca in acest moment nimeni cu vinde sau produce carduri microSD de 2TB, dar cel putin G Stylo este pregatit pentru viitor din acest punct de vedere.

Saygus V2 a fost dezvaluit la expozitia CES 2015 si are niste specificatii decente. Totusi, capacitatea sa de stocare de 320GB a atras atentia. Acum, se pare ca Saygus V2 si-a gasit nasul intrucat LG G Stylo a fost anuntat in Coreea de Sud.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Moto Z2 Play a fost anuntat oficial cu noi Moto Mod-uri

Telefonul LG G Stylo va fi disponibil pentru coreeni incepand cu 5 mai la un pret echivalent de 370 de dolari si isi va face aparitia pe pietele internationale mai tarziu. Telefonul il invinge detasat pe Saygus V2 la capitolul capacitate de stocare. Dispune de un slot pentru carduri microSD cu spatiu de stocare de 2TB care este putin cam scump, totusi.

CITESTE SI:  Specificatiile si caracteristicile smartphone-ului YotaPhone 3 au fost anuntate

In afara de asta, telefonul LG G Stylo cu 2TB spatiu de stocare va veni cu un display HD de 5,7 inch si cu sistemul de operare Android 5.0 Lollipop si va propulsat de un cip Snapdragon 410 tactat la 1,2GHz impreuna cu 1,5GB de RAM. Camera principala va fi de 8MP, iar cea frontala de 5MP. Asadar, cu exceptia memoriei  LG G Stylo cu 2TB spatiu de stocare nu are niste specificatii foarte impresionante.

LG G Stylo

LG G Stylo