fbpx

Lenovo Z5 Pro GT: Primul smartphone cu 12GB de RAM are un pret surprinzator de mic

Lenovo Z5 Pro GT Primul smartphone cu 12GB de RAM are un pret surprinzator de mic

In timp ce Lenovo incearca sa-si promoveze brandul Motorola in Vest, aceasta companie este la fel de ocupata cu propriile treburi in China. Chiar luna trecuta, compania chineza ne-a adus smartphone-ul Z5 Pro. Iar acum a aparut Z5 Pro GT cu 12GB de RAM.

Nu exista multe smartphone-uri care au 10GB de RAM. Dar unii producatori chinezi au produs smartphone-uri cu atata RAM, asa ca nu este ceva foarte inedit.

Cu toate acestea, Lenovo a ridicat stacheta prin anuntarea primului smartphone cu 12GB de RAM. Telefonul cu 12GB de memorie este de fapt o varianta a smartphone-ului care a fost lansat luna trecuta.

CITESTE SI:  Un bug in cod a inghetat 280 de milioane de dolari in moneda virtuala

Lenovo Z5 Pro GT va fi propulsat de cipul Qualcomm Snapdragon 855 si va veni cu 12GB de RAM. Ei bine, 12GB de RAM e ceva inedit pentru smartphone-uri.

Clientii vor putea cumpara acest telefon Lenovo Z5 Pro GT cu pana la 512GB spatiu de stocare. La fel ca Z5 Pro lansat luna trecuta, noul Lenovo Z5 Pro GT este un smartphone all-screen slider.

Acesta nu are breton sau perforatie in display pentru camera frontala. Toate aceste componente sunt integrate intr-un panou care aluneca atunci este nevoie.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret va avea drona pliabila Hover 2 cu evitare avansata a obstacolelor

Casca este localizata intre camerele frontale, asa ca ecranul trebuie sa alunece in jos pentru apelurile telefonice. Noul telefon Lenovo are si unele modificari estetice.

Exista un cadru metalic in jurul ecranului, dar si margini in jurul camerelor principale. Exista chiar si un model de fibra de carbon sub sticla din partea din spate.

Toate celelalte specificatii ale telefonului cu 12GB de memorie raman aceleasi. Vine cu un ecran OLED cu rezolutie de 2340 x 1080 pixeli de 6,39 inci, camere frontale de 16MP+8MP, camere principale de 16MP+24MP, NFC si o baterie de 3350mAh.

CITESTE SI:  DxOMark: Samsung Galaxy S9+ are cea mai buna camera de smartphone

Lenovo va incepe sa preia precomenzi pentru smartphone-ul GT cu 12GB de RAM incepand cu 15 ianuarie 2019. Pretul modelului de baza incepe de la 2698 yuani, adica circa 390 de dolari. Iar pretul modelului Lenovo Z5 Pro GT cu 12GB de RAM are un pret de pornire de 640 de dolari.