fbpx

Lenovo VIBE S1 Lite – un nou smartphone pentru selfie-uri anuntat

Lenovo VIBE S1 Lite - un nou smartphone pentru selfie-uri anuntat

[CES 2016] Lenovo nu pierde timpul si se arunca in cursa smartphone-urilor din 2016. Compania tocmai a anuntat noul Lenovo VIBE S1 Lite despre care se prepusune ca s-au pus laolalta accesibilitate, performanta si entertainment. La prima privire, smartphone-ul pentru selfie-uri VIBE S1 Lite pare sa fie intr-adevar un chilipir la cei 199 de dolari ai sai.

Acum cativa ani, camerele frontale de pe smartphone-uri erau folosite in cea mai mare parte pentru conferinte video.

CITESTE SI:  Lenovo Vibe P1 si Vibe P1m au fost anuntate cu baterii mari

Cu toate acestea, avand in vedere ca moda selfie-urilor a explodat, se pare ca acele camere frontale sunt acum la fel de importante ca si cele principale, avand in vedere ca permit capturarea de selfie-uri de inalta calitate.

Daca esti genul caruia ii plac selfie-urile, ai putea fi interesat sa afli ca Lenovo are un nou smartphone.

Acest smartphone se numeste Lenovo VIBE S1 Lite. Desi smartphone-ul VIBE S1 Lite in sine vine cu un hardware destul de decent, unul dintre elementele interesante ale sale ar fi camera frontala de 8MP care vine cu un blit pentru selfie-uri incorporat.

CITESTE SI:  De ce Apple creste productia smartphone-urilor iPhone 11

De asemenea, Lenovo se lauda ca acea camera frontala a lui VIBE S1 Lite are un design de obiectiv din 5 piese. Compania Lenovo sustine ca acest lucru va duce la niste selfie-uri fara distorsiuni.

Cat despre camera principala, nici aceasta nu este nepriceputa, avand in vedere ca este o camera de 13MP cu un senzor ISOCELL si blit LCD CCT dual. Smartphone-ul pentru selfie-uri VIBE S1 Lite vine cu 2GB de RAM, un spatiu de stocare de 16GB care se poate extinde, un display Full HD de 5 inch, o baterie de 2700mAh, suport dual-SIM si va veni cu sistemul de operare Android 5.1 Lollipop preinstalat. Lenovo Vibe S1 Lite are un pret de pornire de 199 de dolari si va fi disponibil mai tarziu in aceasta luna.