fbpx
Lenovo Phab Plus este un smartphone de 6,8 inch

Lenovo Phab Plus este un smartphone de 6,8 inch

In caz ca displayul de 5,7 inch al lui Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge ti se pareau mici, atunci Lenovo are ceva mai mare care te-ar putea tenta.

Gigantul chinez a lansat un smartphone cu un display de 6,8 inch, iar acesta se numeste Lenovo PHAB Plus.

Cand te gandesti la phablet-uri, care este dimensiunea maxima inainte de a le considera tablete?

Presupunem ca, avand în vedere ca exista tablete de 7 inch, 7 inch pentru un telefon ar fi maximul si chiar si dimensiunea respectiva ar fi un pic ridicola.

CITESTE SI:  Smartphone-urile de anul viitor s-ar putea incarca intr-un minut

Cu toate acestea, in China, Lenovo împinge limitele cu adevarat, avand în vedere ca compania a anuntat smartphone-ul Lenovo PHAB Plus.

Acum, probabil ca nu poti vedea în fotografie, dar smartphone-ul Lenovo PHAB Plus de mai sus vin cu un display urias de 6,8 inci.

Da, ai citit bine, nu a fost o greseala si nu vrem sa spunem 5,8 inci, acesta este un smartphone Lenovo PHAB Plus al carui display ar putea aproape rivaliza cu cel al lui Google Nexus 7, asa ca iti poti doar imagina cat de mare este, in ceea ce priveste smartphone urile.

CITESTE SI:  Smartphone-urile LG G7 One si G7 Fit au fost anuntate - specificatii oficiale

Din pacate, rezolutia smartphone-ului PHAB Plus este full HD, ceea ce înseamna ca nu va fi la fel de clar pe cat ar putea fi, dar nu suntem siguri daca multi dintre voi ar putea observa diferenta.

La interior, smartphone-ul Lenovo PHAB Plus vine cu un procesor Qualcomm Snapdragon 615 tactat la 1,5GHz, cu 2GB de RAM si cu un spatiu de stocare de 32GB care poate fi extins cu ajutorul unui card microSD.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Android Go Samsung Galaxy J4 Core e oficial - specificatii

Exista de asemenea in smartphone-ul PHAB Plus o camera principala de 13 megapixeli si o camera frontala de 5 megapixeli, dar si optiunile tale de conectivitate obisnuite.

Lenovo PHAB Plus de 6,8 inch va veni de asemenea cu o baterie cu o capacitate de 3500 miliamperi si are un pret de aproximativ 406 dolari.

Din pacate pare a fi disponibil exclusiv in China deocamdata, dar poate ca in viitor compania îl aduce si in Romania.