Lenovo Lemon 3 – un nou smartphone Android de buget a fost lansat

Lenovo Lemon 3 - un nou smartphone Android de buget a fost lansat

Compania chineza a lansat un nou smartphone Android de buget, denumit Lenovo Lemon 3. Dispozitivul este propulsat de un cip Snapdragon 616 si incorporeaza un display full HD de 5 inch.

Cand vine vorba despre smartphone-urile Android de buget din China, putem spune ca exista o gramada de optiuni dintre care poti alege, in topul companiilor situandu-se Xiaomi, Oppo si Huawei.

Cu toate acestea, daca esti in cautare de alternative, ai putea fi interesat sa afli ca compania a lansat recent cel mai nou smartphone Android de buget al companiei, pe Lenovo Lemon 3.

CITESTE SI:  Essential se pregateste sa lanseze un alt smartphone. Este posibil ca va fi unul de clasa de mijloc

In ceea ce priveste specificatiile, Lenovo Lemon 3 vine cu niste specificatii hardware decente pentru pretul telefonului.

Pentru inceput, acesta va integra un display de 5 inch full HD, iar in interior poate fi gasit un cip Qualcomm Snapdragon 616 care va fi de asemenea acompaniat de 2GB de RAM si un spatiu de stocare de 16GB care se poate extinde cu ajutorul unui card microSD.

CITESTE SI:  Huawei ar putea lansa anul viitor un smartphone pliabil

Cat despre optica, Lenovo Lemon 3 integreaza o camera principala de 13MP si o camera de 5MP in partea din fata.

Cat despre baterie, smartphone-ul Android de buget va veni cu un acumulator cu o capacitate decenta de 2750mAh. Avand in vedere ca Lenovo Lemon 3 nu este atat de puternic, trebuie sa spunem ca acumulatorul de 2750mAh ar trebui sa reziste o perioada destul de indelungata.

De asemenea, Lenovo Lemon 3 vine cu conectivitate 4G LTE, suport dual-SIM si cu optiunile obisnuite de conectivitate, cum ar fi WiFi, Bluetooth, etc. Smartphone-ul Android de buget are un pret echivalent de 105 dolari.

CITESTE SI:  Clientii Essential au fost loviti de emailuri phishing

Inca nu exista informatii daca compania va aduce acest smartphone Android de buget si pe piata din Romania, asa ca daca doresti smartphone-ul Android de buget Lenovo Lemon 3, poti apela la alte metode, mai neoficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *