fbpx

LeEco dezvaluie un trio de noi smartphone-uri

LeEco dezvaluie un trio de noi smartphone-uri

China este la o rascruce in acest moment si nu ma refer la bula financiara/de proprietate care are de gand sa plesneasca potrivit numerosilor economisti din diferite parti ale lumii, ci mai degraba despre faptul ca industria lor pare sa evolueze, avand in vedere ca par sa se mute dincolo de ingineria inversa, iar, in ochii unora, copierea ideilor si designurilor de la altii, pe langa faptul ca se afla in linia intai, stabilind proverbialul capat de plaja in ceea ce priveste tehnologia – unde dispozitivele mobile si in schema mai mare a lucrurilor, electronicele de consum, sunt avute in vedere.

Evenimentul companiei LeEco a prezentat un trio de smartphone-uri, sau “super smartphone-uri” asa cum sunt numite, pe LeEco Le 2, Le 2 Pro si Le Max 2. Vor exista doua lucruri senzationale in legatura cu toate aceste trei dispozitive.

Unu: smartphone-urile LeEco au un pret care nu poate fi ignorat, si doi: jackul pentru casti de 3,5mm nu mai exista, favorizand in schimb conexiunea USB Type-C care va duce aceste noi smartphone-uri intr-o era care abia incepe, fiind conforme cu standardul Continual Digital Lossless Audio al LeEco.

CITESTE SI:  Cu ce dispozitive va concura primul smartphone de gaming Samsung

Toate trei modelele de smartphone-uri pot fi destul de greu de diferentiat unul de altul, desi, ca “parinte” al lor, LeEco va putea sti la fel cum pot parintii umani sa-i deosebeasca pe gemenii sau tripletii lor.

Asemanarile sunt aproape identice, chiar si cititorul de amprente digitale care este localizat in partea din spate si un display aproape fara margine in partea din fata.

LeEco Le 2 si Le 2 Pro vor fi cele doua dintre cele mai accesibile smartphone-uri, iar specificatiile hardware comune includ un display Full HD generos de 5,5 inch, o camera de 8MP pentru selfie-uri, in timp ce Le 2 integreaza o camera de 16MP in partea din spate, iar smartphone-ul Le 2 Pro integreaza o camera de 21MP in partea din spate.

Asteptati-va ca bateria de 3000mAh a smartphone-ului LeEco sa fie capabila sa reziste destul de mult, pe langa un spatiu de stocare de 32GB si 3GB de RAM pe Le 2, in timp ce Le 2 Pro integreaza in plus 1GB de RAM.

Cat despre puterea de procesare din dedesubtul capotei, smartphone-ul LeEco LE 2 va avea un cip MediaTek X20, in timp ce LE 2 Pro va fi propulsat de un cip MediaTek X25.

CITESTE SI:  Ochelarii Apple Glasses. Pretul si specificatiile posibile

LeEco Le 2 si Le 2 Pro au fost denumite drept “flagship killer”, respectiv “super flagship killer”, de catre LeEco. Cat despre dispozitivul lor de varf, LeEco Le Max 2, vei fi incantat sa auzi ca vine cu cel mai mare ecran dintre cele trei smartphone-uri.

Smartphone-ul LeEco Le Max 2 vine cu un display de 5,7 inch si suporta rezolutia QHD. LeEco nu se joaca si a optat pentru cipul Qualcomm Snapdragon 820, un senzor de amprente ultrasonic despre care se spune ca este mai sensibil si mai precis, suportul Quick Charge 3.0 pentru incarcarea rapida a smartphone-ului tau atunci cand te grabesti, stabilizare optica a imaginii pentru camera sa de 21MP din partea din spate. De asemenea, smartphone-ul LeEco are o camera frontala de 8MP si o baterie de 3100mAh.

Primesti un spatiu de stocare de 64GB, iar LeEco Max 2 este primul smartphone din lume care vine cu 6GB de RAM, ce ziceti despre asta?

Desigur, exista un model de smartphone LeEco cu 4GB de RAM si cu o memorie interna de 32GB care va fi disponibil la un pret mai redus (2099 yuani).

CITESTE SI:  Ce design controversat are noua camera Fujifilm X-Pro3

Daca exista cateva neajunsuri la aceste smartphone-uri, acelea ar fi ca nu pare sa existe niciun fel de suport NFC pe cele trei dispozitive si nu exista nici slot pentru carduri microSD, in ciuda faptului ca vin cu sloturi dual SIM.

Din fericire pentru americani, variantele pentru Statele Unite, atunci cand vor sosi, vor fi optimizate in acest sens pentru simplul fapt ca platile prin NFC au inceput deja sa-si faca simtita prezenta in multe locuri din Statele Unite si avand optiunea de a extinde memoria interna a smartphone-ului este intotdeauna adaugire binevenita.

LeEco Le 2 si Le Max 2 vor avea un pret de comercializare echivalent de 170 de dolari, respectiv 390 de dolari, ceea ce reprezinta niste preturi mici pentru astfel de specificatii.

Cat despre smartphone-ul LeEco Le 2 Pro, modelul de baza cu 4GB de RAM si cu un spatiu de stocare de 32GB vor avea un pret de comercializare de aproximativ 325 de dolari. Precomenzile pentru aceste dispozitive au inceput deja in China.