fbpx
La ce smartphone lucreaza impreuna Microsoft si Google

La ce smartphone lucreaza impreuna Microsoft si Google

Companiile Google si Microsoft din Statele Unite lucreaza impreuna la un anumit smartphone. In aceasta colaborare, fiecare dintre cele doua companii din Statele Unite contribuie cu ceva anume la acest dispozitiv. Acest telefon la care lucreaza Google si Microsoft e considerat de unii ca fiind unul foarte promitator.

Smartphone-urile cu ecran dual au fost intotdeauna limitate de software. De la Kyocera Echo si Samsung Henessy, la ZTE Axon M si Lenovo Yoga Book, companiile s-au apropiat de realizarea unui design fizic care ar putea functiona. Dar in viata de toate zilele, aceste smartphone-uri cu ecran dual nu prea au avut priza la public.

CITESTE SI:  Ce persoana angajeaza compania Apple de la Tesla

Acestea ruleaza de obicei o versiune Android de la Google modificata care e extrem de inadecvata pentru ecranele de dimensiuni mari, ce sa mai vorbim despre ecranele duale.

Cu toate acestea, compania Microsoft a ales sistemul de operare Android 10 al Google pentru smartphone-ul sau Surface Duo cu ecran dual. Pe hartie, acesta e o uniune intriganta.

CITESTE SI:  Asa ar arata noul smartphone pliabil al Samsung

Microsoft are aplicatii utile precum Excel, PowerPoint si Word, peste jumatate dintre firmele lumii folosind pachetul Office. Insa Windows nu prea si-a gasit un loc in lumea smartphone-urilor, esecuri precum Windows Phone si Windows Mobile obsedand compania Microsoft.

Intre timp, Android este folosit pe peste 2,5 miliarde de dispozitive din intreaga lume. Dar Google s-a straduit din greu ca acest sistem de operare sa functioneze pentru tabletele 2-in-1.

CITESTE SI:  Asa arata primul smartphone pliabil al Samsung

Surface Duo este prima privire asupra rezultatului colaborarii intre Microsoft si Google, acest smartphone fiind promitator pentru viitoarele smartphone-uri cu ecran dual.

“L-am construit pe Surface Duo pentru oamenii care indragesc Office, Teams si Outlook”, a declarat directorul de produse al Microsoft, Panos Panay. “Dar e si pentru cei care folosesc aplicatii Android Google sau aplicatii mobile in general”.