fbpx

La ce senzor de camera revolutionar pentru smartphone-uri ar lucra Sony

La ce senzor de camera revolutionar pentru smartphone-uri ar lucra Sony

Compania Sony din Japonia lucreaza la un senzor de camera revolutionar pentru smartphone-uri, potrivit unei noi stiri. Aceasta companie are o traditie indelungata in ceea ce priveste camerele foto.

Compania Sony din Japonia furnizeaza astfel de componente pentru o multime de companii de smartphone-uri. Asta inseamna ca, desi aceste companii de smartphone-uri folosesc diferiti obiectivi, hardware-ul principal care propulseaza camerele provine de la Sony.

Acum se pare ca compania Sony din Japonia lucreaza la ceva important. Conform stirilor recente, s-a indicat faptul ca compania din Japonia lucreaza la un senzor de camera de 1 inci care ar putea fi dezvaluit in aprilie.

CITESTE SI:  In ce alte domenii vrea Qualcomm sa foloseasca 5G

Pentru cei care nu constientizeaza de ce este important acest lucru, un senzor de dimensiuni mai mari poate capta mai multe date. De fapt, compania japoneza Sony a iscat valva acum cativa ani cand a incorporat senzori de 1 inci in camerele sale compacte, asa ca aceste componente pe niste smartphone-uri ar fi ceva impresionant.

CITESTE SI:  Nu toate modelele Samsung Galaxy S10 vor avea suport pentru 5G

Senzorii de camera de mari dimensiuni pot capta mai multe date, ceea ce inseamna o sporire a calitatii imaginilor. Conform unor speculatii, se pare ca aceasta componenta Sony ar putea fi utilizata pe unele smartphone-uri viitoare.

O sursa sustine ca aceasta componenta ar putea fi prezentata pe viitoarea gama de telefoane Huawei P50, in timp ce o alta sursa sustine ca compania Google din Statele Unite ar putea folosi aceste componente pentru smartphone-ul Pixel 6.

CITESTE SI:  Masina electrica care vine acum cu incarcator wireless pentru smartphone-uri

Va trebui sa fim rabdatori pentru a descoperi ce fel de imagini vor putea produce acesti senzori. Pana ce nu apar specificatiile oficiale ale acestui senzor de camera de 1 inci de la compania Sony din Japonia pentru smartphone-uri, ar trebui sa tratati aceasta stire cu o doza de precautie pentru moment. Ce parere ai despre aceasta stire?