fbpx

La ce preturi vinde Apple din nou smartphone-ul iPhone SE

La ce preturi vinde Apple din nou smartphone-ul iPhone SE

Apple vinde din nou iPhone SE cu spatiu de stocare de 32GB/128GB in Statele Unite. Acestea sunt smartphone-uri noi, nedeschise si cu specificatiile tehnice neschimbate. Vin cu un ecran Retina de 4 inci, un cip A9, Touch ID si cu o camera principala de 12MP.

Unii dintre voi poate ca isi amintesc ca Apple a abandonat ultimele smartphone-uri care veneau cu jack pentru casti, dupa evenimentul de lansare pentru noile smartphone-urile ale sale de anul trecut.

CITESTE SI:  Instagram spune ca nu poate permite nuditate din cauza Apple

De asemenea, a abandonat smartphone-ul X original, pe langa SE si 6s. Toate aceste modele au fost inlaturate si de pe site-ul companiei.

Cu toate acestea, se pare ca Apple a inceput discret sa vanda din nou iPhone SE. Apple a vandut iPhone SE de 32GB si 128GB pentru 349 de dolari, respectiv 449 de dolari, inainte de abandonarea acestui smartphone la sfarsitul anului trecut.

Cei de la MacRumors au observat ca telefonul este din nou disponibil pentru cumparare pe site-ul Apple. Este listat cu spatiu de stocare de 32GB/128GB pentru la preturi de 249 de dolari, respectiv 299 de dolari. Compania a lansat initial iPhone SE in martie 2016.

CITESTE SI:  HTC One E9+ apare pe website-ul HTC China

A fost bine primit de clientii carora nu le plac smartphone-urile de dimensiuni mari cu ecrane uriase. Smartphone-ul a atras o anumita parte a pietei, iar Apple a vandut destul de multe bucati.

Avand in vedere ca Apple a listat discret iPhone SE din nou pentru vanzare, asta inseamna ca compania doreste pur si simplu sa scape de smartphone-urile iPhone SE pe care inca le mai are pe stoc.

CITESTE SI:  Aceste companii vand telefoane care depasesc limitele de radiatii, conform unui proces judecatoresc

Acestea sunt smartphone-uri noi care nu au fost scoase niciodata din cutie. Acuma, cine vrea sa cumpere un smartphone de dimensiune rezonabil de mica si cu jack pentru casti la un pret imbietor, acum ar fi momentul lor.