fbpx

La ce iPhone neobisnuit lucreaza Apple

La ce iPhone neobisnuit lucreaza Apple

Compania Apple din Statele Unite lucreaza la un nou tip de iPhone, potrivit unei stiri de Bloomberg. Cu toate acestea, faptul ca compania Apple din Cupertino, SUA, lucreaza la acel iPhone, nu inseamna ca aceasta e o garantie ca acel dispozitiv se va lansa.

Conform unor zvonuri, compania din Statele Unite doreste sa urmeze exemplul rivalilor, cum ar fi Samsung, si sa lanseze un smartphone pliabil in viitor.

Acum, conform unei noi stiri de Bloomberg, aceasta publicatie coroboreaza aceste zvonuri cu sursele sale care au indicat ca Apple lucreaza deja la un iPhone pliabil.

CITESTE SI:  Ce fel de asistent virtual nou dezvolta Facebook

Cu toate acestea, asta nu inseamna ca iPhone-ul pliabil se va lansa prea curand, pentru ca dezvoltarea e in stadiu incipient. Mark Gurman de la Bloomberg sustine ca, in prezent, Apple are doar un ecran, ceea ce inseamna ca carcasa telefonului nici macar nu a fost dezvoltata si ca nici nu s-a ajuns la stadiul de prototip.

CITESTE SI:  Cu ce imbunatatiri importante de securitate s-a lansat browserul Firefox 70.0 al Mozilla

S-a dezvaluit anterior ca Apple isi testa iPhone-ul pliabil si ca acesta a indeplinit testele de durabilitate interna. Presupunem ca este logic ca compania sa se asigure ca ecranul va functiona corect si ca este suficient de durabil pentru a rezista un timp inainte de a ajunge la alte etape ale proiectului.

Samsung a intampinat unele probleme cu modelele timpurii ale lui Galaxy Fold, dar intre timp a facut unele optimizari, iar Apple poate valorifica erorile rivalilor sai.

CITESTE SI:  Samsung si Xbox devin parteneri pentru a oferi experiente de gaming 4K foarte bune cu televizoare QLED

Acestea fiind spuse, stirea de Gurman indica faptul ca compania nu s-a angajat pe deplin sa lanseze un iPhone pliabil. Este posibil ca compania din SUA lucreaza intr-adevar la un iPhone pliabil.

Dar ne imaginam ca compania Apple lucreaza la o multime de dispozitive si ca unele dintre ele nu ajung in etapa finala de dezvoltare.

Facebook