fbpx

La ce alternativa la smartphone-urile pliabile lucreaza LG

La ce alternativa la smartphone-urile pliabile lucreaza LG

Noi informatii dezvaluie faptul ca compania sud-coreeana LG lucreaza la un nou smartphone, un dispozitiv care s-ar putea sa fie o alternativa la smartphone-urile pliabile. Compania a anuntat ca acest telefon alternativa la telefoanele pliabile va fi dezvaluit in aceasta luna.

Potrivit zvonurilor, compania LG din Coreea de Sud are acum un nou smartphone in lucru si care se numeste LG Wing. Daca esti interesat si doresti sa vezi cum intentioneaza compania din Coreea de Sud sa promoveze dispozitivul, vei fi incantat de faptul ca LG din Coreea de Sud a anuntat intre timp ca acest telefon va fi dezvaluit integral pe 14 septembrie.

CITESTE SI:  FBI spune ca este o mare problema ca nu au acces la datele criptate

In caz ca e prima data cand auzi despre asta, vei fi interesat de faptul ca zvonurile au dezvaluit un smartphone cu aspect destul de ciudat. Practic, este un telefon care are un ecran care se poate inclina in jurul unei axe si care are si un ecran secundar.

CITESTE SI:  Jocul Pokemon GO va ajunge in sfarsit in China

Din zvonurile care au aparut, pare ca telefonul LG Wing ar permite practic utilizatorilor sa-l foloseasca in mod multitasking. De exemplu, pe unul dintre ecrane se poate deschide Google Maps, iar pe celalalt ecran se poate afisa alt tip de continut.

Acest lucru ii va scuti pe utilizatori de nevoia de a comuta intre aplicatii. Ceea ce este interesant este ca pana acum compania sud-coreeana a produs aproape orice, dar nu si un smartphone pliabil.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum poti folosi smartphone-ul Android ca cheie de securitate

Aceasta companie a creat pana acum alternative la smartphone-urile pliabile. De exemplu, a vandut un ecran detasabil secundar, iar acum asta. Va fi interesant de vazut daca LG are ceva nou si interesant, asa ca reveniti mai tarziu in aceasta luna pentru toate detaliile oficiale.

Ce parere ai despre acest telefon LG Wing la care lucreaza compania din Coreea de Sud? Crezi ca acest dispozitiv va putea suplini smartphone-urile pliabile?