fbpx

Kodak Ektra, smartphone-ul dedicat fanilor fotografiei pe mobil, este de vanzare in Statele Unite

Kodak Ektra, smartphone-ul dedicat fanilor fotografiei pe mobil, este de vanzare in Statele Unite

Smartphone-ul Kodak Ektra a fost lansat in octombrie 2016. Telefonul vine cu un display touchscreen cu o rezolutie Full HD si cu o densitate a pixelilor de 441ppi.

Kodak si-a dezvaluit smartphone-ul Ektra la sfarsitul anului trecut. Smartphone-ul ii vizeaza pe cei care iau fotografia mobila foarte in serios. Compania l-a lansat in cateva piete din Europa in luna decembrie, iar acum a confirmat ca telefonul va fi lansat in Statele Unite.

CITESTE SI:  E uimitor acest concept de iMac Apple imaginat de un YouTuber

Compania a spus anterior ca va fi lansat in Statele Unite pana in luna aprilie a acestui an. Kodak nu a putut sa indeplineasca acel termen-limita de lansare, dar cei care abia asteptau sa achizitioneze acest dispozitiv Ektra pot acum acum sa cumpare unul de la Kodak in Statele Unite.

Aceasta este o veste grozava pentru potentialii clienti. Kodak a spus initial ca smartphone-ul Ektra va costa 549 de dolari, dar practic il vinde acum pe site-ul sau la un pret de 399 de dolari.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce drona poate zbura pana la 2 ore

Smartphone-ul Kodak Ektra integreaza o camera principala de 21MP cu o deschidere f/2.0 si blit dual. Acesta suporta stabilizare optica a imaginii si autofocalizare phase detection.

Ektra are o camera frontala de 13MP cu o deschidere de f/2.2 si cu autofocalizare phase detection. In afara de asta, smartphone-ul este unul de clasa de mijloc avand un procesor Helio X20, 3GB de RAM, un spatiu de stocare de 32GB si un display Full HD.

CITESTE SI:  VIDEO: Samsung Galaxy S7 versus iPhone 6s intr-un test pentru camera

Ektra ruleaza sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, are o baterie de 3000mAh si un port USB Type-C. Este disponibil in culoarea neagra si este compatibil numai cu retelele GSM, asa ca clientii retelelor americane de telefonie mobila Sprint si Verizon nu-l vor putea folosi in retelele lor.

Facebook