fbpx

iPhone-urile de la Apple nu vor include curand aceasta caracteristica de pe Android

iPhone-urile de la Apple nu vor include curand aceasta caracteristica de pe Android

Potrivit lui Mark Gurman de la publicatia Bloomberg, iPhone-urile de la compania Apple din Cupertino, Statele Unite, nu vor include prea curand o anumita caracteristica care exista deja pe anumite modele de smartphone-uri cu sistem de operare Android. S-ar putea ca smartphone-urile Apple sa includa acea caracteristica in viitor, dar nu in viitorul apropiat.

Incarcarea wireless inversa este o caracteristica aparuta deja la unele smartphone-uri cu sistem de operare Android de la compania americana Google, asa ca nu e suprinzator ca se vehiculeaza ca compania Apple din Statele Unite ar putea implementa o functie similara cu cea telefoanelor Android si pentru iPhone-uri.

CITESTE SI:  Asta va ajunge in premiera pe MacBook-uri si iMac-uri, indica un brevet Apple

Cu toate acestea, pana in prezent, incarcarea wireless inversa nu a aparut pe iPhone si se pare ca nu va aparea prea curand. Asta potrivit unei stiri de Bloomberg in care Mark Gurman sustine ca aceasta caracteristica nu va aparea pe iPhone-uri in curand.

Gurman sustine ca compania Apple din Statele Unite a discutat ideea pe plan intern si a cochetat cu ideea de a permite produselor sale sa se incarce reciproc.

CITESTE SI:  Apple dezvolta, se pare, propriul procesor grafic mobil

De asemenea, se pare ca compania din Cupertino, Statele Unite, a discutat ideea de a implementa aceasta caracteristica pe iPhone 11, dar a renuntat la asta inainte de lansare.

Ceea ce e interesant este ca iPhone 12 are partea hardware necesara pentru a suporta incarcarea wireless inversa, ceea ce inseamna ca Apple poate activa acea caracteristica oricand.

CITESTE SI:  Ce sistem monitorizeaza coronavirusul, dar mentine confidentialitatea oamenilor

Acestea fiind spuse, asta nu inseamna ca compania Apple din Cupertino, Statele Unite, nu va lansa niciodata incarcare wireless inversa pe smartphone-urile sale, ci mai degraba aceasta nu va fi lansata in curand.

Ce parere ai despre asta? Consideri ca incarcarea wireless inversa este ceva util si practic? Crezi ca compania Apple din Cupertino, SUA, ar trebui sa lanseze iPhone-uri cu aceasta caracteristica?

Facebook