fbpx

iPhone-urile care vor veni cu Face ID imbunatatit, conform unor analisti

iPhone-urile care vor veni cu Face ID imbunatatit, conform unor analisti

Anumiti analisti au prezentat niste informatii. Ei spun ca anumite iPhone-uri viitoare de la compania Apple din Cupertino vor veni cu tehnologie Face ID imbunatatita, mai precis vor exista senzori imbunatatiti. Analistii coroboreaza cu afirmatiile formulate de Ming-Chi Kuo.

Tehnologia de recunoastere faciala a Apple functioneaza excelent pe iPhone-uri. De fapt, pana in prezent, se pare ca niciunul dintre rivalii companiei din Cupertino nu a reusit sa creeze nimic apropiat de Face ID, in privinta securitatii si preciziei.

CITESTE SI:  Pana cand ar putea lansa Apple iPhone-uri cu breton

Cu toate acestea, asta nu inseamna ca sistemul Face ID e perfect. Mai exista loc de imbunatatiri. Vestea buna e ca, daca doriti sa cumparati iPhone-urile din 2020, s-ar putea sa fiti interesati sa aflati ca, conform analistilor de la Barclays, ei cred ca Apple ar putea veni cu un senzor Face ID imbunatatit pentru iPhone-urile din 2020.

Nu e clar despre ce imbunatatiri este vorba, dar ar trebui sa fie un upgrade binevenit daca este adevarat. Apple a realizat cateva modificari inca de la prezentarea tehnologiei, dar modificarile erau in mare parte legate de software.

CITESTE SI:  McDonald's isi transforma tavile din carton pentru bauturi in difuzoare pentru smartphone

Cu toate acestea, prin imbunatatirea senzorilor, in teorie ar trebui sa se imbunatateasca viteza, precizia si securitatea. Acestea fiind spuse, zvonurile mai indica faptul ca, pe langa imbunatatirea Face ID, compania Apple din Cupertino ar putea aduce inapoi senzorul de amprente Touch ID pe iPhone-uri.

CITESTE SI:  Jack Dorsey de la Twitter crede ca Bitcoin va fi moneda unica globala

Exista zvonuri care spun ca Apple ar putea integra un senzor de amprente in ecranul iPhone-urilor din 2020. Desi senzorii de amprente din ecrane nu sunt ceva nou, acestia vor fi o premiera pentru Apple. Pana la lansarea tehnologiei Face ID de recunoastere faciala pe iPhone-uri, se credea ca senzorii de amprente in-display sunt urmatorul pas. Ce parere ai despre aceste vesti noi despre recunoasterea faciala?