fbpx
iPhone-urile care vor renunta la breton, conform unui analist

iPhone-urile care vor renunta la breton, conform unui analist

Conform analistului Ming-Chi Kuo, anumite iPhone-uri ale Apple vor renunta la bretonul in care e gazduita camera pentru selfie in favoarea unei perforatii pentru camera, ceva obisnuit de ani de zile pentru unele smartphone-uri cu sistem de operare Android.

Compania Apple din Cupertino, Statele Unite, a redus dimensiunea bretonului lui iPhone 13, dar acesta e inca prezent. Cei care sperau ca bretonul sa dispara vor fi incantati de faptul ca acest lucru s-ar putea intampla in 2022.

CITESTE SI:  Camera Nikon D7500 a fost oficial lansata

Potrivit analistului Ming-Chi Kuo, iPhone-urile din 2022 ale Apple vor renunta la breton. Cu toate acestea, potrivit analistului Ming-Chi Kuo, desi iPhone 14 ar putea renunta la acest element de design, compania din Cupertino, Statele Unite, ar putea aduce ecranul cu perforatie pentru camera, similar cu unele smartphone-uri Android.

Presupunem ca acea perforatie e mai putin stridenta decat bretonul, dar totusi ecranul nu va fi edge-to-edge. De asemenea, potrivit analistului Kuo, Touch ID nu va reveni pe modelele iPhone 14 de anul viitor.

CITESTE SI:  Motivele posibile pentru care vanzarile Mac ale Apple sunt cele mai scazute din ultimii 7 ani

Conform analistului Ming-Chi Kuo, compania Apple din Statele Unite inca lucreaza la un Touch ID in-display, dar acesta ar putea aparea abia in modelele din 2023.

Nu suntem siguri de ce compania Apple din Cupertino, Statele Unite, inca nu a implementat pana acum Touch ID in-display, mai ales ca smartphone-urile Android cu senzori de amprente in-display exista deja de cativa ani.

CITESTE SI:  Unii utilizatori de iPhone X spun ca acesta le trage parul

E posibil ca motivul e superioritatea senzorului Touch ID in-display, dar aceasta e doar o supozitie in acest moment. Ce parere ai despre faptul ca smartphone-urile iPhone 14 ale companiei Apple din Statele Unite de anul viitor vor renunta la breton in favoarea unei perforatii pentru camera? Crezi ca utilizatorii vor considera ca acest lucru e adecvat?