fbpx

iPhone-urile Apple care vor avea si mai mult RAM

iPhone-urile Apple care vor avea si mai mult RAM

Analistul Blayne Curtis de la Barclays a mers recent in Asia pentru a se intalni cu producatorii din lantul de aprovizionare al companiei Apple din Statele Unite. Acesta a aflat care sunt iPhone-urilor companiei Apple care vor veni cu si mai mult RAM.

Intr-un mesaj obtinut de publicatia MacRumors, analistii de la Barclays au spus ca iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max vor veni probabil cu 6GB de RAM fiecare, fata de 4GB cat au modelele actuale in prezent.

CITESTE SI:  China suspenda testarea masinilor fara sofer

Cand vine vorba despre memoria RAM de pe smartphone-urile sale, compania din Cupertino nu a inclus niciodata prea multa. Asta pentru ca Apple controleaza destul de bine hardware-ul si software-ul smartphone-urilor sale, ceea ce inseamna ca, chiar daca smartphone-urile Apple vin cu doar 4GB de memorie, faptul ca hardware-ul si software-ul sunt bine optimizate compenseaza.

Acestea fiind spuse, sa ai mai mult RAM nu e intotdeauna un lucru rau, mai ales cand vine vorba despre aplicatiile multitasking. Vestea buna e ca, in 2020, smartphone-urile companiei Apple vor veni cu 6GB de RAM.

CITESTE SI:  Ce retea malware infractionala de 100 de milioane de dolari a fost desfiintata

Asta conform analistilor Barclays care sustin ca atat iPhone 12 Pro cat si iPhone 12 Pro Max vor veni cu 6GB de RAM fiecare, fata de cei 4GB de memorie pe care Apple i-a incorporat in modelele actuale.

Cat despre smartphone-ul iPhone 12 obisnuit, analistii cred ca compania din Cupertino  va continua sa ii integreze 4GB de RAM. Acest lucru are logica, pentru ca un smartphone de nivel inferior trebuie sa aiba mai putina memorie.

CITESTE SI:  Browserul care e acum optimizat pentru cipurile M1 din Mac-urile Apple

Acest lucru contribuie si la mentinerea unui pret mai scazut. Trateaza aceasta stire cu precautie pentru moment. Ne asteptam ca mai multe detalii vor aparea pe masura ce ne apropiem de lansarea noilor modele anul viitor. Intre timp, se asteapta ca Apple va lansa iPhone SE 2 in prima jumatate a anului 2020.