fbpx

iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor veni cu rezolutii mai mari, potrivit unui site chinezesc

iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor veni cu rezolutii mai mari, potrivit unui site chinezesc

Apple a stat departe de cursa specificatiilor hardware. Aceasta nu s-a grabit sa ofere upgrade-uri hardware telefoanelor sale mobile. Cu toate acestea, lucrurile s-ar putea schimba odata cu viitorul iPhone 6s pentru ca Apple ar putea integra un display cu rezolutie 2K in iPhone 6s Plus.

Potrivit unui zvon de pe site-ul chinezesc Feng.com, pentru a concura mai bine cu gama de smartphone-uri Galaxy Note a Samsung, Apple va introduce rezolutii mai mari gamei iPhone 6s. Se spune ca iPhone 6s va avea un display de 4,7 inch full HD si ca iPhone 6s Plus va avea un display 2K.

CITESTE SI:  Ce pret urias are smartphone-ul Xperia XZ2 Premium al Sony

In acest moment, iPhone 6 are o rezolutie de 1334 x 750 pixeli, iar 6 Plus are un display full HD. Trebuie precizat ca aceste upgrade-uri sunt destul de improbabile, avand in vedere istoricul Apple.

In plus, exista o multime de aplicatii care vor trebui optimizate pentru rezolutia lui iPhone 6 si 6 Plus. Asadar, slabe sanse ca Apple sa lanseze smartphone-uri cu pixeli mai multi, cel putin momentan.

CITESTE SI:  Lenovo prezinta un proiector inovator pentru smartphone-uri

Apple a evitat goana dupa specificatii mai bune a smartphone-urilor si tabletelor Android, dar daca ultimul zvon este adevarat, atunci acest lucru ar putea semnala o schimbare a abordarii Apple. Lansarea unor smartphone-uri cu si mai multi pixeli ar putea arata intentia companiei Apple de a tine pasul cu Android. Smartphone-urile cu sistemul de operare Android par sa aiba rezolutii din ce in ce mai mari odata cu fiecare lansare.

CITESTE SI:  iPhone-urile Apple care vor avea si mai mult RAM

Acestea sunt niste informatii neconfimate de Apple, asa ca trebuie sa asteptam sa vedem ce va scoate Apple din traista anul acesta. In orice caz, probabil ca nu v-ar deranja o rezolutie mai mare. Sunteti multumiti cu rezolutiile actuale ale smartphone-urilor Apple sau credeti ca se poate si mai bine?