fbpx

iPhone 12 vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Care smartphone e mai performant

iPhone 12 vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Care smartphone e mai performant

Publicatia Tom’s Guide a realizat anumite teste cu Apple iPhone 12 si cu cele mai importante smartphone-uri Android pentru a descoperi care dintre ele are cipul cel mai performant. Avem rezultatele pentru iPhone 12 si Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Daca esti in cautarea celui mai performant smartphone pe care il poti cumpara, iPhone 12 de la compania Apple din Statele Unite pare sa fie acesta. Asta conform unor informatii de la publicatia Tom’s Guide care a realizat anumite teste.

CITESTE SI:  Cum ar putea schimba Google navigarea pe internet de pe telefon

Pe baza rezultatelor testelor, noile telefoane iPhone 12 ale companiei Apple sunt extrem de performante. Ruland testele Geekbench 5, telefonul Apple a reusit sa depaseasca unele dintre cele mai performante smartphone-uri Android de pe piata din ziua de azi.

Rezultatele au dezvaluit ca smartphone-ul companiei Apple din SUA a obtinut un scor de performanta single-core de 1593 de puncte si 3859 de puncte in multi-core. Asta spre deosebire de telefonul Samsung Galaxy Note 20 Ultra care a obtinut un scor de 985 si respectiv 3294.

CITESTE SI:  Cat costa cel mai performant supercomputer din lume, Fugaku din Japonia

Publicatia a rulat si teste de codare video si a constatat ca smartphone-ul iPhone 12 a reusit sa codeze clipuri video in cel mai scurt timp. Acesta a reusit sa definitiveze o codare cu Adobe Premiere Rush in 26 de secunde, in timp ce Galaxy Note 20 Ultra a avut nevoie de 1 minut si 16 secunde.

Acestea fiind spuse, trebuie subliniat ca aceste teste sunt doar o parte din tabloul general. Exista o multime de motive pentru a cumpara smartphone-urile Galaxy Note 20 Ultra, Pixel 5 sau OnePlus 8T in detrimentul telefonului companiei Apple din Statele Unite.

CITESTE SI:  De ce smartphone-ul Pixel 5 e mai scump decat ar trebui sa fie in SUA

Dar, in ceea ce priveste performanta procesorului, cipul A14 Bionic al Apple se dovedeste a fi foarte capabil si performant in acel iPhone. Ce parere ai? Catre care smartphone inclini? iPhone 12 sau Samsung Galaxy Note 20 Ultra?