fbpx

iPhone 12 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Care smartphone e mai performant

iPhone 12 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Care smartphone e mai performant

Un canal de YouTube s-a gandit ca e vremea de un test pentru a determina care smartphone lansat in 2020 e mai performant. Au fost alese doua telefoane: iPhone 12 Pro si Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Acum ca majoritatea smartphone-urilor de varf din 2020 au fost lansate, care dintre acestea e cel mai performant? Cei de la un canal de YouTube au decis ca e vremea pentru un test.

Acestia au testat smartphone-ul iPhone 12 Pro recent lansat si l-au comparat impotriva lui Samsung Galaxy Note 20 Ultra care este cel mai performant model din gama Note 20.

CITESTE SI:  Ce pret are noul Samsung Chromebook Plus V2 cu 4G LTE

Conform testului comparativ, iPhone 12 Pro a surclasat smartphone-ul 20 Ultra. In primul tur care a masurat in cat timp lanseaza smartphone-urile aplicatiile, 12 Pro a avut un timp de 1 minut si 41 de secunde, in timp ce Galaxy Note 20 Ultra a avut un timp de 1 minut si 55 de secunde, fiind cu 14 secunde in urma.

CITESTE SI:  Si Samsung este interesata sa cumpere divizia Nokia Health, se pare

A doua parte a testului a presupus redeschiderea aplicatiilor lansate anterior pentru a testa performanta de gestionare a RAM-ului. In trecut, aceasta era o zona in care iPhone-urile Apple nu straluceau, dar se pare ca Apple a reusit sa remedieze deficientele de gestionare RAM.

In a doua parte, smartphone-ul performant iPhone 12 Pro a avut un timp de 43 de secunde, in timp ce Galaxy Note 20 Ultra a avut un timp de 46 de secunde. Per ansamblu, iPhone 12 Pro a avut un timp de 2 minute si 24 de secunde, in timp ce Note 20 Ultra a avut un timp de 2 minute si 41 de secunde.

CITESTE SI:  Jocul clasic Snake a fost lansat oficial pentru Android, iOS si Windows Phone

Acestea fiind spuse, comparam doua lucruri total diferite, deaorece ambele smartphone-uri performante utilizeaza hardware diferit si software diferit. Dar macar acest test indica faptul ca cipul A14 Bionic al Apple este foarte performant si suntem nerabdatori sa aflam cum functioneaza in viitoarele Mac-uri Apple Silicon.