fbpx

iPhone 12 Pro Max vs OnePlus 8T. Care produce fotografiile pe care le prefera oamenii

iPhone 12 Pro Max vs OnePlus 8T. Care produce fotografiile pe care le prefera oamenii

Un anumit YouTuber a efectuat in acest an un test de camera cu fotografiile de smartphone. Publicul sau a decis care dintre smartphone-urile iPhone 12 Pro Max si OnePlus 8T produce cele mai bune fotografii cu camerele sale.

In ultimii ani, YouTuberul MKBHD a efectuat teste de camera la sfarsitul fiecarui an, pentru a vedea care telefon produce imagini care sunt apreciate de publicul larg.

Deci publicul larg a decis care sunt fotografiile mai de calitate, fara a fi informati care imagine apartine carui telefon. Testul de camera a fost efectuat si in acest an.

CITESTE SI:  VIDEO: Cat de bun e un obiectiv de camera din gheata creat de un fotograf

Cu toate acestea, in acest an, niciunul dintre telefoanele companiei Apple din Statele Unite nu a reusit sa indeplineasca cu brio primul tur. Nici macar iPhone 12 Pro Max, smartphone-ul varf de gama al companiei Apple din Statele Unite pentru acest an.

Acest telefon a fost surclasat de OnePlus 8T care e mult mai ieftin. Desi compania Apple din SUA a promovat intens imbunatatirile de camera ale telefoanelor sale pentru 2020, cand vine vorba despre preferintele publicului larg, par sa fie preferate fotografiile lui OnePlus 8T in detrimentul lui iPhone 12 Pro Max.

CITESTE SI:  Compania care a produs si vandut iPhone-uri din componente defecte

Trebuie remarcat faptul ca asta nu inseamna ca telefoanele Pro Max au camere inadecvate. Dupa cum a subliniat MKBHD in trecut, in general fotografiile capturate de smartphone-urile noastre sunt incarcate pe social media, asa ca nu este nevoie de un nivel ridicat de calitate si detalii.

CITESTE SI:  Ce spune Tim Cook despre folosirea datelor de catre companii

In plus, exista si compresia si modul in care fiecare smartphone proceseaza imaginea. Cu toate acestea, e interesant ce smartphone-uri (iPhone 12) considerate formidabile nu au ajuns in top in ceea ce priveste fotografiile capturate de camerele lor. Ce parere ai despre asta? Chiar crezi ca iPhone 12 Pro Max produce niste fotografii inferioare smartphone-ului OnePlus 8T?

Facebook