fbpx

iOS 15 nu va sosi pe aceste iPhone-uri Apple

iOS 15 nu va sosi pe aceste iPhone-uri Apple

Update-ul iOS 15 va fi lansat de compania Apple din SUA in a doua jumatate a anului viitor, dar deja au aparut informatii despre compatibilitatea cu smartphone-urile mai vechi. Adica s-a dezvaluit care sunt iPhone-urile care nu vor fi acceptate de update-ul iOS 15.

In 2021, compania Apple din Statele Unite va lansa cel mai probabil urmatorul update iOS major, adica iOS 15. Cu toate acestea, pe langa lansarea update-ului, se vehiculeaza ca compania Apple din Statele Unite ar renunta la suportul pentru unele iPhone-uri mai vechi, cum ar fi 6s, 6s Plus si, de asemenea, primul smartphone iPhone SE care a fost lansat acum cativa ani in urma.

CITESTE SI:  Un atac phishing iOS se mascheaza intr-o cerere de parola Apple autentica

Exista sanse ca, pana acum, majoritatea persoanelor cu 6s si SE au cumparat smartphone-uri mai noi de la compania Apple din Statele Unite, asa ca numarul de utilizatori afectati de acest lucru va fi redus.

Dar cei care, din oricare motive, inca folosesc acele dispozitive vechi de la compania Apple din SUA, ar trebui sa cumpere modele mai recente, acum ar fi momentul sa cumpere smartphone-uri mai noi.

CITESTE SI:  De ce smartwatch-urilor Apple Watch li s-a redus autonomia bateriei

Ar trebui subliniat ca, desi e posibil ca compania din Statele Unite sa nu suporte iPhone-uri mai vechi cu update-ul iOS 15, asta nu inseamna ca acele smartphone-uri nu vor mai putea fi folosite.

Acele smartphone-uri vechi vor continua sa fie functionale. Dar avand in vedere cat de vechi sunt aceste iPhone-uri, ar fi recomandat sa cumperi modele mai noi, si nu neaparat modele de iPhone.

CITESTE SI:  Tim Cook de la Apple despre protestele din Statele Unite

In prezent, nu e clar cand va fi lansat update-ul iOS 15 de catre compania Apple din Statele Unite sau ce fel de caracteristici va include. Ce parere ai despre aceasta stire?

Inca detii un smartphone iPhone 6s, 6s Plus sau SE? Ai de gand sa renunti la aceste modele anul viitor si sa cumperi modele mai noi de la Apple pentru a fi eligibil pentru update-ul iOS 15?

Facebook