fbpx
Informatii dezamagitoare despre smartphone-ul Pixel 6 Pro al Google

Informatii dezamagitoare despre smartphone-ul Pixel 6 Pro al Google

Telefonul Pixel 6 Pro al companiei Google din Statele Unite se va lansa cel mai probabil anul acesta, iar oamenii sunt entuziasmati de acest smartphone. Cu toate acestea, au aparut intre timp informatii dezamagitoare.

Oamenii sunt entuziasmati de viitorul telefon Pixel 6 Pro al companiei Google din Statele Unite. Asta pentru ca compania din Statele Unite va integra in premiera propriul sau cip personalizat in smartphone-urile Pixel 6 Pro si probabil viitoarele telefoane Google.

CITESTE SI:  Ce caracteristica inedita ar putea avea Samsung Galaxy S10

Din pacate, entuziasmul s-a redus din cauza rezultatelor testelor benchmark. Potrivit rezultatelor benchmark de pe Geekbench, se pare ca smartphone-ul companiei Google cu sediul central in Statele Unite nu va fi atat de uimitor pe cat se spera.

Se pare ca smartphone-ul va fi propulsat de un cip octa-core cu doua nuclee tactate la 2,8GHz, doua nuclee de 2,25GHz si 4 nuclee de 1,8GHz. Performanta single-core a acestui cip a fost de 414, iar performanta multi-core a fost de 2074.

CITESTE SI:  iPhone 8 sau iPhone X? Care va fi numele viitorului smartphone Apple?

Pentru a va oferi context, smartphone-ul Google Pixel 4a 5G de anul trecut cu Qualcomm Snapdragon 765 a obtinut un scor de performanta de 595 si respectiv 1602.

Smartphone-ul Samsung Galaxy S21 Ultra cu cip Snapdragon 888 a obtinut scoruri de performanta de 1134 si respectiv 3322. Deci ce inseamna acest lucru pentru Pixel 6 Pro? Inseamna ca cipul personalizat care va debuta in curand ar fi mai degraba un cip de nivel mediu decat unul cu performanta de varf.

CITESTE SI:  Creatorii iPhone-ului sunt ingrijorati ca suntem prea dependenti de smartphone-uri

Sau exista posibilitatea ca aceste rezultate de performanta se bazeaza pe o versiune pre-productie a acelui cip al Google si ca varianta finala va fi mai performanta.

Oricum ar fi, vor aparea detaliile mai tarziu. Compania Google din Statele Unite nu a dezvaluit data la care smartphone-ul Pixel 6 Pro se va lansa, dar zvonurile indica catre luna octombrie. Ce parere ai despre asta?