fbpx
Informatii despre viitorul smartphone Google Pixel 6 Pro

Informatii despre viitorul smartphone Google Pixel 6 Pro

Au aparut noi imagini cu viitorul smartphone al companiei Google din Statele Unite, Pixel 6. Smartphone-ul Google Pixel 6 s-ar putea sa integreze un ecran curbat de 6,67 inci si o camera tripla in partea din spate – o premiera pentru aceasta gama de telefoane – inclusiv un obiectiv telephoto de tip periscop.

Conform stirilor, ecranul lui Google Pixel 6 Pro va fi unul OLED. Nu exista nicio confirmare in privinta frecventei ecranului. Cat despre dimensiunile smartphone-ului 6 Pro, acestea ar putea fi 163,9 x 75,8 x 8,9mm.

CITESTE SI:  Cum doreste Intel sa detecteze tumorile cerebrale mai devreme

E posibil ca vor exista difuzoare duale si incarcare wireless, functii deja disponibile pe Pixel 5. Exista si unele deosebiri in design: matricea de camere s-ar putea sa se afle pe o banda orizontala pe partea posterioara.

Oricum ar fi, nu exista nicio confirmare cu privire la includerea in Pixel 6 Pro a cipului Whitechapel proiectat de Google. Trecerea de la numele XL la Pro ar putea indica o relatie intre modelele standard si cele Pro.

CITESTE SI:  Pentru ce anume a fost acuzat un angajat Zoom din China

In generatiile anterioare, modelul XL era practic acelasi smartphone precum cel non-XL, doar ca ecranul era mai mare. Renuntarea la numele XL pentru Pro ar putea indica faptul ca modelul Pro nu numai ca va avea un ecran de mai mari dimensiuni, dar acel model va fi si mai performant.

Abordarea companiei americane Google cu privire la hardware si design a fost una conservatoare. Acest lucru nu e ceva daunator, pentru ca smartphone-urile Google sunt apreciate pentru faptul ca sunt ordonate, accesibile ca pret si cu software si camere grozave.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi moneda virtuala Gram a Telegram

Dar daca noile informatii sunt de incredere, atunci Google s-ar putea sa concureze cu smartphone-urile de varf ale altor producatori. Deocamdata, nu s-a confirmat data de lansare pentru smartphone-urile Pixel 6 si Pixel 6 Pro, dar e posibil ca se vor lansa la toamna.