fbpx
Informatii despre smartphone-ul iPhone nano al Apple

Informatii despre smartphone-ul iPhone nano al Apple

Conform unei noi stiri de The Verge, aceasta publicatie a observat cateva e-mailuri dezvaluite in cadrul procesului dintre companiile Apple si Epic Games. Unul dintre acele e-mailuri ii apartine lui Steve Jobs, iar acestea confirma faptul ca Apple cocheta cu ideea de a dezvolta un smartphone numit iPhone nano.

Telefoanele companiei Apple din Cupertino, Statele Unite, nu au fost niciodata ieftine, motiv pentru care in 2011 au circulat zvonuri conform carora compania din Cupertino, Statele Unite, ar putea dezvolta un smartphone numit iPhone nano.

CITESTE SI:  Recordul stabilit de filmul Sonic the Hedgehog

Se credea ca dispozitivul va fi mai ieftin decat iPhone 4 care era smartphone-ul de varf al Apple la acea vreme. Cu toate acestea, aceste zvonuri nu s-au concretizat niciodata intr-un produs cu acel nume, dar au fost confirmate recent ca fiind adevarate.

Ca parte a procesului judecatoresc dintre Epic si Apple, The Verge a observat cateva e-mailuri, unul dintre ele apartinandu-i lui Steve Jobs, cofondatorul companiei din Cupertino, Statele Unite.

CITESTE SI:  Cu cat scade autonomia smartphone-urilor Samsung Galaxy S20, daca setezi ecranul la 120Hz

Acel telefon a fost mentionat in acele e-mailuri. De asemenea, existau referinte la crearea unui telefon ieftin bazat pe iPod Touch, dar nu suntem siguri daca acest lucru e legat de iPhone nano sau de un alt smartphone al companiei.

Din pacate, in afara de mentionarea numelui iPhone nano, nu exista informatii despre dispozitiv. Cu toate acestea, e-mailurile descoperite confirma zvonurile de atunci.

CITESTE SI:  Compania care si-ar putea readuce jocurile pe Steam

Asta inseamna ca compania din Cupertino, Statele Unite, chiar putea dezvolta un astfel de smartphone. Presupunem ca SE ar fi alternativa companiei americane Apple la iPhone nano.

Telefoanele SE sunt mai ieftine decat smartphone-urile de varf ale companiei din Statele Unite, iar compania americana abia recent le-a adus pe piata. Ce parere ai despre faptul ca Apple ar fi putut lansa un smartphone numit iPhone nano?