fbpx
Informatii despre designul lui iPhone 14

Informatii despre designul lui iPhone 14

iPhone 14 se va lansa abia anul viitor prin septembrie, dar deja au aparut imagini cu designul acestui smartphone al companiei Apple din Cupertino, Statele Unite.

iPhone 13 nu s-a lansat inca. Se crede ca acest smartphone al companiei Apple din Cupertino, Statele Unite, se va lansa saptamana viitoare. Dar, conform lui Jon Prosser de la FrontPageTech, acesta ar fi reusit sa obtina o privire asupra designului lui iPhone 14 deja, adica smartphone-ul pe care compania Apple din Cupertino, Statele Unite, il va lansa cel mai probabil in 2022.

CITESTE SI:  Telefonul HTC U11 EYEs a fost anuntat oficial - specificatii

Acest lucru i-ar putea determina pe unii sa nu cumpere smartphone-ul Apple de anul acesta, ci un iPhone 14 care se va lansa anul viitor. Potrivit lui Jon Prosser, acesta ar fi aruncat o privire asupra designului smartphone-ului iPhone 14 Pro Max si ar fi lucrat impreuna cu RenderBylan pentru a transpune in imagini lucrurile pe care le-a observat.

Daca afirmatiile lui Jon Prosser sunt corecte, designul noului telefon va fi unul nou. Cel mai notabil, bretonul va disparea si, in loc de un sistem complet de camera in-display, compania Apple din Statele Unite va adopta probabil o perforatie in ecran pentru camera.

CITESTE SI:  Tara in care sursele regenerabile de energie au depasit carbunele pentru prima data

De asemenea, se pare ca proeminenta camerei va fi inlaturata, pentru ca Apple iPhone 14 va fi probabil mai gros. Pe langa asta, butoanele de volum au fost rotunjite si, potrivit lui Prosser, carcasa va fi fabricata din titaniu.

Nu suntem siguri daca aceste informatii despre design ale lui Jon Prosser sunt adevarate. Dar istoricul de preziceri ale lui Jon Prosser e destul de decent pana acum.

CITESTE SI:  Ce spune CEO-ul Apple despre motorul de cautare Google

Cu toate acestea, avand in vedere ca iPhone 14 se va lansa abia anul viitor, e posibil ca designul acestui smartphone nu va mai fi acelasi atunci cand se va lansa. Oricum ar fi, tratati aceasta stire despre designul viitorului smartphone Apple cu o doza de precautie pentru moment.