fbpx

Incep zvonurile despre LG G5: Acesta va veni cu tehnologia de scanare de iris

Incep zvonurile despre LG G5: Acesta va veni cu tehnologia de scanare de iris

In loc sa vorbeasca despre ecran sau procesor, un raport din Coreea de Sud sustine ca LG G5 va avea o caracteristica importanta, iar aceea va fi tehnologia de scanare a irisului. Se pare ca pentru a se diferentia de Samsung si Apple care folosesc scanarea de amprente ca si un nivel superior de securitate, compania lucreaza cu o companie numita IRIENCE pentru a dezvolta un scanner de iris de ultima ora pentru smartphone-ul G5.

G4 inca nu s-a lansat pe toate pietele din lume, asa ca este prea devreme sa vorbim despre succesorul sau LG G5. Cu toate acestea, au aparut zvonuri despre o posibila caracteristica a lui LG G5, si anume scanarea de iris.

CITESTE SI:  Cum aduce Sony un omagiu Walkman-ului de acum 40 de ani

Dupa cum se stie, LG nu a inclus in smartphone-ul G4 un scanner pentru amprente digitale si poate ca motivul este ca aceasta tehnologie de scanare este o metoda de securitate mai sigura decat scanarea de amprente. Tehnologia de scanare de iris pe care compania o va integra in urmatorul smartphone de varf G5 al companiei este dezvoltata de compania sud-coreeana IRIENCE.

CITESTE SI:  Cum e bestia de smartphone Samsung Galaxy Note 10 Plus

Aceasta companie este specializata in biometrie, iar recent a dezvoltat un scaner de iris care poate fi integrat intr-un smartphone. In legatura cu LG, a circulat un zvon conform caruia compania coreeana va lansa un al doilea smartphone de varf in acest an.

Oare acela va integra scanerul de iris? Putin probabil, pentru ca mai este de lucru la partea de software, iar tehnologia s-ar putea sa nu fie gata pentru urmatorul smartphone de top al LG, daca acesta se va lansa in acest an. Mai exista niste smartphone-uri cu un astfel de scaner, iar acestea sunt Vivo X5 Pro si Fujitsu Arrows NX F-04G.

CITESTE SI:  Care ar putea fi cel mai usor de reparat smartphone Google

Ramane de vazut daca tehnologia scanarea de iris se va dovedi la fel de sigura, daca nu mai sigura decat scanarea de amprente. Totusi, pare o caracteristica interesanta. Acum nu ne mai ramane decat sa asteptam mai multe informatii si poate si o confirmare a LG ca va adauga aceasta facilitate in smartphone-ul LG G5.