fbpx
In ce forma ar putea reveni Touch ID pe iPhone-urile din acest an

In ce forma ar putea reveni Touch ID pe iPhone-urile din acest an

Desi compania Apple din Statele Unite parea ca renunta complet la senzorul de amprente Touch ID pentru iPhone-uri, acum pare ca compania Apple doreste sa readuca acel senzor de amprente pentru iPhone-urile din acest an. Dar e posibil ca senzorul de amprente Touch ID nu va reveni in forma la care va ganditi, ci e posibil ca va reveni integrat chiar in ecran.

Avand in vedere ca Apple a renuntat la Touch ID pe iPhone si iPad, parea ca compania e gata sa renunte complet la acest senzor de amprente. Insa nu pare sa fie cazul.

CITESTE SI:  Telefonul pliabil al Samsung a aparut in secret la CES 2018

Un brevet recent descoperit alimenteaza zvonurile care spun ca Apple ar putea avea in vedere aducerea Touch ID pe iPhone-urile viitoare.

Conform descrierii brevetului: “Ecranele tactile, in special, devin din ce in ce mai populare datorita usurintei si versatilitatii de functionare, dar si datorita pretului lor in scadere. Ecranele tactile pot include un senzor tactil si un dispozitiv de afisare pozitionat partial sau complet in spatele senzorului tactil, astfel incat suprafata care simte amprentele sa poata acoperi cel putin o portiune din zona activa a ecranului”.

CITESTE SI:  Ce origine are friptura imprimata 3D a acestei companii

Au circulat zvonuri conform carora, pentru iPhone-urile din 2020, Apple va readuce senzorul de amprente Touch ID prin integrarea acestuia in ecranul acelor iPhone-uri.

Alte companii precum OnePlus si Samsung au lansat deja smartphone-uri similare, asa ca Apple ar veni tarziu cu asa ceva. Desi cel mai probabil Apple nu va renunta la Face ID, faptul ca compania din Statele Unite le ofera utilizatorilor mai multe optiuni pentru a debloca dispozitivele nu ar fi neaparat un lucru rau. Ramane sa vedem daca acest brevet va fi sau nu realizat. Ce parere ai despre Touch ID posibil integrat in ecranul iPhone-urilor din 2020?