fbpx

In cat timp incarca incarcarea rapida de 100W o baterie de 4000mAh

In cat timp incarca incarcarea rapida de 100W o baterie de 4000mAh

Tehnologia Super Charge Turbo pentru incarcarea rapida a bateriei smartphone-ului a Xiaomi va fi implementata pentru smartphone-uri in curand. Acest sistem are o capacitate de 100W si a fost dezvaluit acum cateva luni in urma.

S-a dezvaluit in cat timp incarca aceasta tehnologie de 100W a companiei Xiaomi din China o baterie de 4000mAh complet. E vorba de doar vreo 17 minute.

Tehnologia de acest tip nu este tocmai noua. Dar, dupa poate isi amintesc unii, mai devreme in acest an compania Xiaomi din China a dezvaluit sistemul sau de incarcare rapida Super Charge Turbo care ofera viteze de pana la 100W.

CITESTE SI:  Ce noi dispozitive pot fi extrem de utile pentru cei cu deficiente de vedere

Asta inseamna ca o baterie cu o capacitate de 4000mAh se poate incarca complet in numai 17 minute. Cei care se intrebau cand vom putea vedea aceasta tehnologie pe smartphone-urile noastre, vor fi incantati sa afle ca, in cadrul Conferintei pentru Dezvoltatori Xiaomi, compania chineza a spus ca tehnologia de 100W va sosi in 2020.

CITESTE SI:  Sharp si LG concureaza pentru comenzile de ecrane OLED ale Apple

De asemenea, compania chineza a detaliat o parte dintre caracteristicile tehnologiei de incarcare rapida a bateriei. Este vorba despre incarcarea de inalta tensiune si o arhitectura a bateriei cu doua celule.

De asemenea, vor fi incorporate diferite caracteristici de siguranta, Xiaomi sustinand ca vor exista 9 straturi de protectie. In plus, va exista un MCU independent care va controla incarcarea rapida de 100W, dar si o structura de baterie care va reduce temperatura si rezistenta interna.

CITESTE SI:  Cum ar putea ajuta AI compania Facebook sa opreasca stirile false

Va fi interesant de vazut cum se descurca aceasta tehnologie de 100W a Xiaomi. Asta pentru ca exista pericolul ca incarcarea rapida de 100W sa reduca durata de viata a bateriei. Dar daca incarcarea rapida este o prioritate pentru tine, atunci merita sa ai in vedere ceea ce pregateste compania Xiaomi din China.