fbpx

Huawei Mate 8 – primele informatii si data de lansare

Huawei Mate 8 - primele informatii si data de lansare

Mate 8 este oficial smartphone-ul de top al Huawei cu display mare, cu un display full HD de 6 inch si cu o acoperire a displayului in partea din fata de 83%, ceea ce este foarte bine.

Designul foloseste o evolutie a designului lui Mate 7 si Honor 7 care s-au dovedit a fi de succes. Huawei inca nu a dezvaluit toate informatiile referitoare la dimensiunile, greutatea si data de lansare ale lui Mate 8, dar uitandu-ne la fotografii pare ca smartphone-ul are un aspect premium.

CITESTE SI:  Lamborghini lanseaza un smartphone ridicol de 2450 de dolari - specificatii

Calitatea constructiei lui Honor 8 ar trebui sa fie similara cu cea a lui Honor 7, deci este bine. Smartphone-ul vine in culorile alb, negru, champagne si mocha si va veni cu un display 2,5D care este usor curbat la margini.

Displayul full HD al smartphone-ului Huawei Mate 8 ar putea avea o rezolutie cam mica pentru unii utilizatori, dar acesta face parte din politica Huawei de a folosi aceasta rezolutie pentru a economisi din energia bateriei si pentru a mai taia din pret.

CITESTE SI:  Acest smartphone captureaza cele mai bune fotografii, conform voturilor oamenilor

In interior, Huawei foloseste propriul procesor Kirin 950 care este cel mai puternic cip pe care il au. Echipat cu 8 nuclee, cipul ar trebui sa-l pozitioneze pe smartphone-ul Mate 8 destul de bine fata de competitie.

In orice caz, de obicei Huawei nu tinteste catre viteza absoluta, ci pentru un raport pret/calitate grozav.

De asemenea, smartphone-ul Mate 8 dispune de un sub-procesor i5 care este folosit pentru senzori, controale vocale, activitati efectuate cand displayul este inchis, precum si altele.

CITESTE SI:  LG G4 obtine un scor mare pentru usurinta reparatiei

Sub-procesorul i5 ar trebui sa consume mult mai putina energie decat Kirin 950, deci cu cat se poate descurca cu mai multe lucruri, cu atat va fi mai bine pentru durata de viata a bateriei.

Smartphone-ul Huawei Mate 8 va fi propulsat de sistemul de operare Android 6.0 (Android M) si va fi disponibil initial in China. De asemenea, intr-o conferinta de presa s-a declarat ca smartphone-ul Huawei Mate 8 va fi dezvaluit la CES 2016.