fbpx
Huawei Honor 7 va avea RAM din belsug si o constructie metalica, potrivit unor zvonuri

Huawei Honor 7 va avea RAM din belsug si o constructie metalica, potrivit unor zvonuri

Avand in vedere vanzarile de smartphone-uri de anul trecut, Huawei s-a descurcat foarte bine. Compania a reusit sa-si imbunatateasca activitatea in numeroase domenii, iar acest lucru se poate vedea in cifrele de vanzari ale Huawei.

Cererea pentru smartphone-urile Ascend 7, Mate 7, Honor 6 si Honor 6 Plus inca este ridicata, chiar daca acestea au fost lansate anul trecut. In plus, compania si-a lansat deja smartwatch-ul Android, Huawei Watch. Acum ceva timp a aparut pe TENAA, organismul de certificare pentru telefoane mobile din China, un telefon Huawei Honor neidentificat care avea un ornament auriu. Ei bine, acum au mai aparut niste zvonuri despre un dispozitiv Huawei, si anume despre Huawei Honor 7.

CITESTE SI:  Smartphone-urile OnePlus 8 si Pro. Preturi si specificatii

In legatura cu acest smartphone Honor 7 se speculeaza ca va veni cu 4GB de RAM si cu o camera principala de 13MP cu stabilizare optica a imaginii. Stabilizarea optica a imaginii a lui Honor 7 te va ajuta sa faci poze mai bune.

Se mai spune ca Huawei Honor 7 va veni in doua variante. Una dintre ele va fi o varianta obisnuita, iar cea de-a doua va fi o varianta de varf.

CITESTE SI:  Google investigheaza exploitul Linux despre care se crede ca afecteaza 66% dintre dispozitivele Android

Potrivit zvonurilor, versiunea obisnuita a lui Honor 7 isi va face aparitia incepand cu luna viitoare, iar cei care sunt interesati de versiunea de varf vor trebui sa mai astepte, pentru ca aceasta se va lansa in luna iulie. Oricare model ai alege dintre cele doua, poti sta linistit daca esti genul care pune pret pe o constructie cat mai solida.

CITESTE SI:  Cum iti securizezi locuinta inteligenta in fata malware-ului

Compania Huawei sustine ca cele doua smartphone-uri vor avea o constructie metalica care se foloseste si la avioane. Singura diferenta dintre cele doua dispozitive pare sa fie cantitatea de RAM.

Varianta obisnuita va integra 3GB de RAM, iar cea de varf va avea 4GB de RAM. Potrivit zvonurilor, versiunea obisnuita va avea un pret echivalent de 322 de dolari, in timp ce modelul de top va costa 435 de dolari.