fbpx

HTC One M9 Plus cu display de 5,2 inch se pare

HTC One M9 Plus

Nu este nevoie sa spunem ca smartphone-ul de varf actual de la HTC, One M8, va primi un succesor mai tarziu in acest an care este cunoscut drept HTC One M9. Deocamdata, cel putin.

Si nu-i numai asta, pentru a tine pasul cu vremurile, smartphone-ul HTC va fi acompaniat de ceea ce se numeste HTC One M9 Plus, iar ambele modele au numele de cod Hima. S-a speculat in trecut ca One M9 va sosi cu un display de 5 inch si se pare ca ultimele zvonuri de la @upleaks indica faptul ca smartphone-ul HTC One M9 Plus va avea un display de 5,2 inch care nu este la fel de mare pe cat ne-am asteptat.

CITESTE SI:  Cum e noul cip Qualcomm Snapdragon 855 cu performanta AI ridicata

Astazi, popularul leakster @upleaks care activeaza din ce in ce mai mult in mediul online a dezvaluit cateva detalii in legatura cu viitorul smartphone pe care il va lansa HTC. Mai inainte de toate trebuie sa va spunem ca aceste informatii nu sunt verificate, dar avand in vedere faptul ca leakster-ul @upleaks s-a dovedit a fi de incredere in ultima perioada, destule informatii de-ale sale adeverindu-se in final, aceste presupuneri ar putea fi totusi adevarate.

CITESTE SI:  Companiile care ar putea produce pentru smartphone-uri ecrane de 14,1 inci

Mai devreme am auzit ca smartphone-ul One M9 va avea un display de 5 inch, in timp ce One M9 Plus va avea un display de 5,5 inch. Dar zvonurile s-au mai schimbat intre timp. Potrivit @upleaks, smartphone-ul HTC One M9 Plus ar putea avea un display de 5,2 inch cu rezolutia de 1440 x 2560 pixeli.

Dar de ce ar produce HTC doua variante de One M9 cu ecrane care nu sunt vizibil diferite ca marime? Ei bine, raspunsul ar putea fi faptul ca smartphone-ul One M9 Plus trebuie sa acomodeze o rezolutie mai mare decat cea a lui One M9 (1440 x 2560 fata de 1080 x 1920) si ca One M9 Plus are in plus un buton Home fizic despre care @upleaks sustine ca va avea si senzor de amprente.

CITESTE SI:  T-Mobile restabileste conectivitatea la internet in Puerto Rico cu Proiectul Loon

Este doar o chestiune de timp pana ce zvonurile despre smartphone vor fi confirmate sau nu, noi trebuie doar sa asteptam si sa vedem.