fbpx

HTC One M9 ajunge la MWC 2015 pe 1 martie

HTC-One-M9

Ne asteptam ca la MWC 2015 din martie producatorii de smartphone-uri isi vor prezenta noile dispozitive. O stire din China sustine ca are specificatiile lui HTC One M9, este unul dintre smartphone-urile de varf ale anului 2014 si suntem curiosi sa vedem cum va fi. Potrivit stirii, One M9 va avea un display de 5,5 inch cu o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli si un procesor Qualcomm Snapdragon 805 cuplat cu 3GB de RAM.

HTC se inarmeaza pentru urmatoarea batalie cu Samsung, LG si alti rivali. Compania a invitat presa la evenimentul sau de pe 1 martie din timpul expozitiei MWC 2015 din marie. Compania ar putea dezvalui la eveniment viitorul smartphone de varf, pe One M9, precum si alte dispozitive.

CITESTE SI:  Cum va fi capabil de efecte bokeh iPhone XR cu o singura camera

Potrivit ultimelor zvonuri insa, One M9 care va fi dezvaluit la CES 2015 in martie ar putea avea un display de 1080p (full HD) in loc de unul QHD (1440×2560 pixeli) cum are Galaxy Note 4, LG G3 si alte smartphone-uri de top. De asemenea, se asteapta ca smartphone-ul One M9 va fi dotat cu cel mai nou procesor Snapdragon 810 cu 8 nuclee al Qualcomm impreuna cu 3GB de RAM. HTC ar putea renunta la camera UltraPixel de mica rezolutie gasita pe One M8 in favoarea unei camere mult mai clare de 20,7MP si a unei camere frontale de 13MP.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S7 s-ar putea concentra pe calitatea sunetului

Acest lucru n-ar fi o surpriza avand in vedere ca smartphone-ul HTC Desire Eye are o camera de 13MP. In ceea ce priveste designul, HTC One M9 care va fi dezvaluit la CES 2015 in martie va avea probabil o carcasa metalica ca si predecesoarele, dar exista dezbateri in ceea ce priveste posibilitatea ca HTC sa pastreze difuzoarele frontale BoomSound.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea o baterie uimitoare

O imagine arata o carcasa fara difuzorele frontale si banuim ca HTC va renunta la unul dintre cele mai bune aspecte ale smartphone-urilor sale pentru estetica.