fbpx

HTC One M9 a fost lansat in Taiwan

HTC One M9

Noul smartphone al HTC este unul pe care multi entuziasti Android il asteptau la Mobile World Congress 2015 care a avut loc in aceasta luna. Acum ca HTC One M9 a fost anuntat oficial, clientii interesati trebuie doar sa astepte ca aceasta sa ajunga pe piata inainte de a intra in posesia telefonului.

O stire din Taiwan confirma data de lansare a lui HTC One M9 dar si pretul. Compania a confirmat ca noul sau smartphone de varf va fi lansat in tara sa natala care este Taiwan.

CITESTE SI:  Cum poti vedea cat timp petreci pe Facebook pe zi

Clientii din aceasta tara vor putea sa-l achizitioneze pe HTC One M9 incepand cu data de 16 martie. HTC a confirmat, de asemenea, ca dispozitivul va fi disponibil in doua variante, cu spatiu de stocare de 32GB si 64GB care au un pret de 690, respectiv 750 de dolari.

Aceste preturi se aplica numai pentru Taiwan si sunt pentru smartphone-urile One M9 fara abonament. Nu s-a precizat inca daca modele de 32GB si 64GB ale telefonului vor fi disponibile pe toate pietele de pe glob sau daca HTC il va pastra pe ultimul doar pentru piata din Taiwan.

CITESTE SI:  Asa ar putea arata smartphone-ul pliabil Motorola

HTC One M9 este un smartphone pe care multi il asteptau. A aparut la MWC 2015, dar doritorii au trebuit sa astepte pana ce acesta sa apara in magazine. Totusi, cei din Taiwan au scapat de asteptare.

CITESTE SI:  Cum e Mi Mix 3 5G - primul smartphone 5G al Xiaomi

Compania a confirmat ca noul smartphone va fi lansat mai intai in Taiwan si ca azi cei din Taiwan il pot achizitiona. Smartphone-ul One M9 vine cu 32/64GB de memorie interna si va costa 690, respectiv 750 de dolari.

Totusi, compania nu a dezvaluit cand smartphone-ul One M9 va fi lansat si pe alte piete, tot ce a precizat fiind ca va ajunge la scurt timp si in alte tari.