fbpx
HTC One A9s este acum oficial

HTC One A9s este acum oficial

Am auzit despre noul HTC One A9s abia acum cateva zile cand Evan Blass a postat prima imagine cu smartphone-ul.

Acum cateva zile, o scurgere de informatii a dezvaluit ca compania avea in lucru un nou smartphone denumit HTC One A9s despre care se presupune ca este succesorul smartphone-ului One A9.

Cei care se intreaba ce-i cu acest smartphone nu mai trebuie sa faca asta, avand in vedere ca HTC l-a anuntat oficial pe HTC One A9s si se pare ca anterioarele scurgeri de informatii si zvonuri in legatura cu designul si specificatiile au fost drept la tinta.

CITESTE SI:  Informatii despre viitorul smartphone Google Pixel 6 Pro

In ciuda faptului ca se presupune ca smartphone-ul HTC One A9s anuntat oficial este succesorul lui A9, specificatiile sale par sa fie mai slabute.

De exemplu, displayul sau de 5 inch a fost downgradat de la Full HD la HD, iar camera sa principala de 13MP cu o deschidere f/2.0 a fost crescuta la f/2.2 si se pare ca nu exista stabilizare optica a imaginii.

CITESTE SI:  Care e cel mai ieftin smartphone 5G al Motorola

Cu toate acestea, in afara de asta, exista unele schimbari usoare, cum ar fi camera sa frontala care a fost crescuta de la 4MP la 5MP.

De asemenea, capacitatea bateriei smartphone-ului anuntat oficial a fost crescuta de la 2150mAh la 2300mAh, iar configuratiile de RAM/spatiu de stocare de 2GB/16GB si 3GB/32GB inca exista, dar per ansamblu pare mai mult un pas inapoi decat unul inainte.

CITESTE SI:  De ce smartphone-ul Google Pixel 4 nu filmeaza 4K la 60 de cadre pe secunda

Nu s-a suflat o vorba despre pret sau disponibilitate, dar HTC One A9 a costat 500 de dolari care era un pret destul de piperat avand in vedere specificatiile, asa ca sa speram ca HTC nu va face greseala sa creada ca clientii vor fi dornici sa plateasca acel pret pe un smartphone cu specificatii chiar mai slabute decat One A9.