fbpx

HTC Desire A55 – un model mai luxos in dezvoltare?

HTC Desire A55

La evenimentul Mobile World Congress din Barcelona, HTC ar putea lansa pe langa One M9 si un alt model de smartphone. Acesta ar trebui sa fie echipat cu un hardware foarte bun.

In afara de smartphone-ul de varf HTC One M9 care va fi prezentat in doua versiuni, aparent HTC va lansa la Barcelona un nou model de smartphone Desire. Dispozitivul cu numele de cod HTC Desire A55 pare a fi destul de performant avand in vedere lista de specificatii, cu conditia ca informatiile furnizate de @upleaks sa fie adevarate, A55 putand chiar fi considerat un smartphone de varf.

CITESTE SI:  Acer lanseaza un smartphone octo-core pe 64 de biti cu 2GB de RAM

Primul semn al performantei lui Desire A55 este procesorul care va fi un MediaTek MT6795 tactat la 2GHz si cu arhitectura pe 64 de biti. Cu un display de 5,5 inch WQHD (2560 x 1440 pixeli) si cu cei 3GB de RAM, A55 se situeaza cu siguranta in clasa superioara. De asemenea, va avea o camera principala de 20 megapixeli si o camera secundara UltraPixel.

CITESTE SI:  Apare HTC A12/ HTC Hima

Acumulatorul nu ar trebui sa fie prea mare, dar capacitatea nu este cunoscuta. Totusi, ar trebui sa aiba mai putin de 3000mAh. De asemenea, smartphone-ul HTC Desire A55 va avea difuzoare BoomSound si Bluetooth 4.1. Modelul va ajunge in luna februarie pe piata in doua versiuni de culoare: auriu si gri. Este foarte probabil ca HTC il va prezenta chiar inainte de evenimentul MWC de la Barcelona.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Apple iPhone 8 este oficial - specificatii si pret

Credem ca acest model va utiliza mult plastic, dar in cazul in care zvonurile sunt corecte, HTC Desire A55 ar trebui sa fie un smartphone mai mult decat decent echipat pentru gama Desire, mai ales cu displayul de inalta rezolutie. Daca pretul nu este prea mare. Asteptam cu mare nerabdare sa aflam care va fi smartphone-ul Desire A55.