fbpx

HP Elite X3 este un powerhouse de productivitate cu Windows 10 Mobile

HP Elite X3 este un powerhouse de productivitate cu Windows 10 Mobile

In ultimele trei luni, am auzit ca HP lucreaza la un nou smartphone cu sistemul de operare Windows 10 Mobile.

Au trecut peste doi ani de cand compania a lansat un smartphone, asa ca a existat mult interes pentru acest dispozitiv, cum este si normal.

Compania a dezvaluit astazi HP Elite X3 la Mobile World Congress 2016, este un smartphone Windows 10 Mobile cu specificatii de nivel de smartphone de varf si se intampla sa fie un powerhouse de productivitate.

CITESTE SI:  Ce pret are noul smartphone pliabil al Huawei

“Elite X3 este primul dispozitiv mobil construit pentru business care ofera un phabet dintr-o bucata, laptop si PC desktop de productivitate business intr-un singur dispozitiv”, spune HP.

HP Elite X3 foloseste Continuum in Windows 10 pentru a permite tranzitiile multi-screen dintr-o bucata dintre un scenariu de smartphone si un scenariu PC desktop.

HP Elite X3 cu Windows 10 Mobile este propulsat de un procesor Qualcomm Snapdragon 820 cu 4GB de RAM LPDDR4 si 64GB de spatiu de stocare intern.

CITESTE SI:  Grupul de test Xiaomi al Microsoft va putea instala ROM-ul de Windows 10 pentru smartphone-ul Xiaomi Mi 4 incepand de maine

Pe langa displayul Quad HD de 5,96 inch, exista suport dual-SIM si caracteristici imbunatatite de securitate pe care departamentele de IT le vor adora.

HP a introdus accesoriile optionale Desk Dock si Mobile Extender odata cu acest smartphone Elite X3. Desk Dock ofera o experienta desktop cu toate caracteristicile pentru Elite X3, avand in vedere ca include un port DisplayPort pentru suportul extern pentru monitoare, doua porturi USB-A si USB-C si un port Ethernet.

CITESTE SI:  Samsung sarbatoreste succesul lui Samsung Z1 printr-o varianta aurie

Mobile Extender ofera o experienta de laptop, cu un display HD cu o diagonala de 12,5 inch, o baterie de 48Wh, precum si o tastatura si un touchpad de dimensiune completa.

Nu sunt stocate niciun fel de date pe Mobile Extender pentru a oferi securitate suplimentara, HP Elite X3 cu Windows 10 Mobile va deveni disponibil in aceasta luna, pretul exact va fi dezvaluit atunci cand smartphone-ul Windows 10 Mobile se apropie de lansare.