fbpx

HMD Global lanseaza versiunea 3G a telefonului Nokia 3310

HMD Global lanseaza versiunea 3G a telefonului Nokia 3310

HMD Global, caminul telefoanelor Nokia, prezinta Nokia 3310 3G. Cu noi culori proaspete si o noua interfata de utilizator care le permite fanilor sa aleaga o tema care se potriveste cu starea lor de spirit, acest dispozitiv clasic lansat de HMD Global este acum compatibil cu 3G si poate fi folosit in mai multe tari din lume. Si da, inca mai are jocul Snake.

La inceputul acestui an, cei de la HMD Global au anuntat ca vor relansa telefonul Nokia 3310, probabil unul dintre cele mai emblematice telefoane din istorie. HMD Global i-a oferit un aspect nou si, de asemenea, unele caracteristici noi, dar se pare ca telefonul nu a fost actualizat pentru vremurile moderne, deoarece ducea lipsa de conectivitate 3G.

CITESTE SI:  Presedintele pentru smartphone-uri al HTC a demisionat

Acesta este motivul pentru care Nokia 3310 nu a fost lansat in Statele Unite de HMD Global, deoarece 2G este una dintre retelele mai vechi pe care operatorii de telefonie mobila din intreaga tara planuiesc sa le inchida.

Cu toate aceste, cei din Statele Unite care doresc telefonul Nokia 3310 ar putea avea noroc, deoarece HMD Global a dezvaluit recent telefonul Nokia 3310 3G. Dupa cum indica numele, acesta este Nokia 3310 cu capabilitati 3G.

CITESTE SI:  Toate smartphone-urile Lumia cu Windows 8 vor primi actualizarea la Windows 10

Desigur, in ziua si vremurile de azi cand 4G LTE devine standardul si cand retelele 5G sunt deja in dezvoltare, 3G pare cu siguranta o alegere ciudata, dar presupunem ca este mai bine decat nimic.

In plus fata de compatibilitatea 3G, telefonul Nokia 3310 lansat de HMD Global va fi lansat in optiuni de culoare noi si va avea, de asemenea, o interfata de utilizator noua. Nu exista nicio confirmare daca telefonul va fi lansat sau nu in Europa, dar cum am spus deja, decizia de a face dispozitivul compatibil cu 3G ar putea indica ca va functiona si in Europa. Se preconizeaza ca va fi lansat de HMD Global la mijlocul lunii octombrie si ca va avea un pret de 69 de euro.