fbpx
Google nu va mai vinde aceste smartphone-uri Pixel foarte recente

Google nu va mai vinde aceste smartphone-uri Pixel foarte recente

Compania Google din Statele Unite nu va mai vinde anumite doua modele de smartphone-uri Pixel, chiar daca acestea au fost lansate foarte recent, conform unei noi stiri. Compania din Statele Unite va vinde stocurile existente si nu-si va reinnoi stocurile. Cu siguranta vor exista oameni revoltati de aceasta decizie.

Recent, compania Google din Statele Unite si-a anuntat noul sau smartphone de buget, adica 5a 5G. Acest telefon e succesorul smartphone-urilor Pixel 5 si 4a 5G de anul trecut.

CITESTE SI:  Ce refresh va avea probabil monitorul de gaming al Xiaomi

Daca sperati ca Google va pastra ambele telefoane de anul trecut prin preajma si le va vinde mai ieftin, s-ar putea sa fiti dezamagiti. Asta pentru ca compania din Statele Unite a anuntat ca Pixel 5 si 4a 5G nu vor mai fi vandute dupa ce se epuizeaza stocurile existente.

Decizia companiei Google din Statele Unite de a nu mai vinde aceste telefoane e neobisnuita pentru ca, desi 4a 5G e inlocuit de 5a 5G, succesorul lui Pixel 5 ar fi Pixel 6 care va fi anuntat in urmatoarele saptamani.

CITESTE SI:  Cum vrea Apple sa schimbe stabilizarea de imagine din iPhone-uri

Asta inseamna ca renuntarea la Pixel 5 pare prematura, dar presupunem ca asta e situatia pentru moment. Desi va renunta in a vinde ambele smartphone-uri de anul trecut, compania Google din Statele Unite le va vinde pana se epuizeaza stocurile.

De asemenea, chiar daca Google isi epuizeaza stocurile, s-ar putea sa poti cumpara acele smartphone-uri si de la retailerii terti. Dar acest lucru poate varia de la retailer la retailer si de stocurile lor disponibile.

CITESTE SI:  Cum vrea guvernul din Rusia sa controleze internetul mai bine

Deci daca te-ai decis sa cumperi unul dintre cele doua smartphone-uri Pixel de anul trecut ale companiei din Statele Unite, incearca sa le cumperi acum, pana cand nu se epuizeaza stocurile. Ce parere ai despre decizia companiei Google din SUA de a nu mai vinde smartphone-urile sale Pixel lansate anul trecut?