Gionee Marathon M4 – smartphone cu o autonomie suficienta pentru 65 de ore de convorbiri

Gionee Marathon M4 - smartphone cu o autonomie suficienta pentru 65 de ore de convorbiri

Gionee a dezvaluit in aceasta saptamana un nou smartphone Android, si anume pe Marathon M4. Acest smartphone este succesorul lui Marathon M3 de anul trecut si se pare ca va fi disponibil la scara globala, in conditiile in care compania a pomenit de acesta pe pagina globala de Facebook a companiei.

Unul dintre motivele de ingrijorare privind telefoanele din ziua de azi nu este capacitatea de stocare, cantitatea de RAM sau performanta procesorului. Capacitatea de stocare poate fi foarte usor marita prin adaugarea unui card microSD.

CITESTE SI:  Huawei P8 Max ar putea sosi in curand

Motivul de ingrijorare este autonomia bateriei. Nu este surprinzator ca din ce in ce mai multe persoane duc dupa ei acumulatoare externe, in conditiile in care telefoanele din ziua de azi au o gramada de functii. De-a lungul timpului, compania a lansat smartphone-uri cu acumulatoare de mare capacitate, unul dintre ele fiind Gionee Marathon M3.

Se pare ca Gionee intentioneaza sa continue lansarea smartphone-urilor cu baterii de mare capacitate pentru ca se presupune ca Gionee Marathon M4 va sosi cu un acumulator masiv de 5000mAh. Aceasta gama de smartphone-uri este cunoscuta pentru capacitatea acumulatorului.

CITESTE SI:  Ce pret are incarcatorul wireless pentru smartphone-uri al Tesla

Viitorul smartphone Gionee Marathon M4 va avea o carcasa metalica si se presupune ca va integra un display HD de 5 inch. Pe langa asta, se crede ca smartphone-ul va dispune de o cantitate de RAM de 1,5GB, o camera principala de 8MP si de o camera de 5MP in partea din fata.

CITESTE SI:  Nextbit lanseaza smartphone-ul Nextbit Robin in culoarea rosie pentru 300 de dolari

In plus, se pare ca acumulatorul cu capacitatea de 5000mAh va fi suficient pentru 65 de ore de convorbiri. Probabil ca pana atunci iti vei termina minutele, dar Gionee Marathon M4 va continua sa functioneze. Gionee Marathon M4 ar trebui sa se lanseze in aceasta luna, probabil la un pret mai mic de 300 de dolari (in prezent, M3 costa 200 de dolari).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *