fbpx

Gionee F103 este primul telefon “Make in India”

Gionee F103 este primul telefon Made in India

Producatorul chinez de telefon a anuntat primul sau telefon produs de Foxconn in orasul Sri din statul Andhra Pradesh din India, in prezenta premierului Chandrababu Naidu din India.

Gionee sustine ca a vandut peste 7 milioane de dispozitive in aceasta tara pana acum si tinteste sa-si dubleze vanzarile prin productia locala.

“Sunt foarte bucuros sa-i urez bun venit companiei Gionee in Andhra Pradesh. Ne vom asigura ca compania nu va intampina niciun obstacol in initiativa sa Make in India si le vom oferi tot sprijinul, a spus premierul.

CITESTE SI:  Acest telefon construit in Minecraft poate efectua apeluri video

Se pare ca India va veni sub lumina reflectoarelor si nu in doar cateva dintre articolele viitoare. La urma urmei, au existat niste cazuri precedente deja, cum ar fi faptul ca OnePlus va incepe sa produca telefon in India.

Gionee tocmai a lansat primul lor telefon produs in India, iar acesta va fi cunoscut sub numele de Gionee F103.

Acest telefon Gionee F103 va avea un pret echivalent de 155 de dolari si va fi disponibil in optiunile de culoare Pearl White, Dawn White si Black.

CITESTE SI:  BlackBerry Aurora a fost anuntat oficial - specificatii si pret

In ceea ce priveste specificatiile hardware, la ce ne putem astepta de la telefonul Gionee F103? Ei bine, pentru inceput, F103 va veni cu un cip MediaTek MT6735 cu un procesor tactat la 1,3GHz, un display IPS de 5 inch cu o rezolutie de 1280 x 720 pixeli, 2GB de RAM, un spatiu de stocare de 16GB si un acumulator cu o capacitate de 2400mAh.

CITESTE SI:  Andy Rubin se scuza pentru harababura e-mailurilor Essential

De asemenea, telefonul F103 va incorpora o camera principala de 8MP, precum si o camera de 5MP in partea din spate pentru iubitorii de selfie-uri.

Gionee F103 va rula sistemul de operare Android Lollipop si interfata proprie a companiei Amigo 3.0. Cat despre optiunile de conectivitate din F103, acestea vor consta in 3G/ 4G, Wi-Fi, GPS/ A-GPS, GPRS/ EDGE, Bluetooth si micro-USB. O companie chineza care isi muta productia in India? Interesante vremuri, intr-adevar.

Sursa: indianexpress.com