fbpx

Gigabyte dezvaluie patru smartphone-uri Android de buget

Gigabyte dezvaluie patru smartphone-uri Android de buget

Gigabyte este o companie pe care unii dintre voi ati putea-o asocia cu computerele, cum ar fi laptopurile si placile grafice, dar se pare ca producatorul este de asemenea implicata si in productia de smartphone-uri Android.

Este adevarat ca nu este chiar un brand pe care l-ai asocia cu smartphone-urile, dar in caz ca esti in cautarea unui smartphone Android de buget si nu tii prea mult la brand, afla ca Gigabyte are patru noi smartphone-uri pentru tine sub brandul sau GSmart.

Incepand cu Gigabyte Classic, acesta este probabil cel mai bun smartphone Android de buget dintre cele patru. Smartphone-ul Android aa integra un display HD (720p) de 5 inch si un cip Spredtrum cuplat cu 1GB de RAM sub capota.

CITESTE SI:  Cum pot accesa proprietarii de smartphone-uri Samsung Galaxy meniuri secrete la restaurante

De asemenea, va incorpora o camera principala de 8MP, o camera frontala de 5MP, 8GB de spatiu de stocare intern si vine cu suport pentru carduri microSD de pana la 32GB.

Mai exista si Gigabyte Classic Lite. Acest smartphone Android de buget este practic o versiune downgradata a lui Gigabyte Classic, cu un display de 5 inch si o rezolutie de 854 x 480 pixeli.

Procesorului i-a fost redusa frecventa, iar RAM-ul i s-a injumatatit, ajungand la 512MB. De asemenea, va integra o camera principala de 5MP, o camera frontala de 2MP si va rula sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

CITESTE SI:  Noul smartphone de varf Sony care ii surprinde pe utilizatori cu specificatiile

Al treilea smartphone Android de buget din lot este Gigabyte Essence. Acesta este in esenta acelasi telefon ca si Gigabyte Classic Lite cu exceptia faptului ca in loc de un display de 5 inch, Essence va integra un display de 4,5 inch, dar in afara de asta specificatiile sunt mai mult sau mai putin identice.

Ultimul dar nu cel din urma este Gigabyte Essence 4. Acesta este cel mai accesibil ca pret telefon dintre cele patru.

CITESTE SI:  Cate milioane de smartphone-uri vrea sa vanda Huawei in 2018

Va integra un display de 4 inch cu o rezolutie de 480 x 800 pixeli, o ciudatenie in ziua de azi. Va fi propulsat de un procesor MediaTek dual-core, va avea un spatiu de stocare de 4GB, o camera principala de 2MP, o camera frontala de 0,3MP si un acumulator cu o capacitate de 1300mAh.

Smartphone-urile Android de buget Gigabyte Classic, Classic Lite,  Essence si Essence 4 au un pret de pornire de 95, 75, 70, respectiv 55 de euro.