fbpx

Gigabyte anunta 3 noi smartphone-uri cu Android

Gigabyte GSmart Guru GX

Compania Gigabyte din Taiwan este mai faimoasa pentru placile lor de baza si alte componente, cum ar fi placi grafice, dar asta nu inseamna ca nu lanseaza si alte dispozitive, cum ar fi smartphone-uri Android.

Recent, Gigabyte a dezvaluit un trio de noi smartphone-uri de 5 inch cu sistemul de operare Android. Acestea sunt Gigabyte Gsmart Guru GX, Gigabyte Mika MX si Gigabyte Roma RX. Cel mai de varf dintre ele este Gsmart GX.

Compania Gigabyte este mai cunoscuta pentru placile grafice si placile sale de baza, dar asta nu inseamna ca nu lanseaza dispozitive cum ar fi smartphone-urile. Gigabyte a dezvaluit recent 3 noi smartphone-uri Android, iar acestea sunt GSmart Guru GX, GSmart Mika MX si GSmart Rona RX.

CITESTE SI:  Smartphone-urile LG G7 One si G7 Fit au fost anuntate - specificatii oficiale

Cel mai performant dintre aceste smartphone-uri Android este Guru GX care vine cu un display full HD de 5 inch, un chip Snapdragon 615 octo-core de 1,5GHz pe 64 de biti, 2GB de RAM, 32GB de memorie interna care se poate extinde cu ajutorul unui card microSD, un acumulator de 2300mAh, o camera principala de 13MP si una secundara de 5MP. Sistemul de operare ar trebui sa fie Android 4.4 KitKat.

CITESTE SI:  Cate milioane de smartphone-uri vrea sa vanda Huawei in 2018

Smartphone-ul Android GSmart Mika MX are un ecran tot de 5 inch dar cu o rezolutie de 540 x 960 pixeli, un chip Snapdragon 410 quad-core de 1,2GHz cu arhitectura pe 64 de biti, 1GB de RAM si 8GB de memorie interna. De asemenea, este echipat cu un acumulator de 3000mAh, o camera principala de 5MP si una secundara de 2MP.

CITESTE SI:  LG a dezvaluit G Flex 2 inainte de a-l anunta oficial

Cel din urma, smartphone-ul Android Rona RX, are un display de 5 inch cu rezolutia de 480 x 854 pixeli, un procesor MediaTek MT6582 tactat la 1,3GHz, 512MB de RAM, 4GB de memorie interna care se poate extinde cu ajutorul unui card microSD, o camera principala de 5MP si una VGA in partea din fata.