fbpx
Galaxy S6 Edge Plus, versiunea mai mare a Galaxy S6 Edge, s-ar putea lansa in urmatoarele saptamani

Galaxy S6 Edge Plus, versiunea mai mare a Galaxy S6 Edge, s-ar putea lansa in urmatoarele saptamani

Potrivit unui zvon, Samsung isi va extinde la propriu gama de smartphone-uri Galaxy S6. Se presupune ca Samsung va adauga un model mai mare in familie, cu numele de Samsung Galaxy S6 Edge Plus.

Compania deja are un succes urias cu smartphone-urile de top Galaxy S6 si S6 Edge, iar in curand Samsung il va lansa si pe S6 Active. Nu exista informatii despre S6 Mini pentru cei cu buget limitat, dar Galaxy S6 Edge Plus va fi cel mai mare smartphone din aceasta familie. Acest phablet va fi potrivit pentru cei care nu vor sa astepte dupa Note 5.

CITESTE SI:  Apple iPhone 7 este cel mai popular smartphone din lume

Atat smartphone-ul Samsung Galaxy S6, cat si Galaxy S6 Edge au display de 5,1 inch pe care unii utilizatorii il considera potrivit pentru ca nu este prea mare pentru a fi tinut si folosit cu o singura mana. Cu toate acestea, exista unii utilizatori care poate ar prefera un smartphone mai mare, asa ca acestia il asteapta probabil pe Note 5 care va fi anuntat la expozitia IFA 2015 care va avea loc in septembrie.

Cu toate acestea, potrivit unui zvon, Samsung va lansa ceva care va prinde la cei care vor un ecran mare, dar care nu vor sa plateasca pentru un smartphone de varf cum este Galaxy Note 5. Galaxy S6 Edge Plus este dispozitivul in discutie si este de fapt o versiune mai mare a Galaxy S6 Edge.

CITESTE SI:  HTC One M9 a fost lansat in Taiwan

Cu numele de cod Project Zen 2, se presupune ca smartphone-ul va avea un ecran cu o dimensiune de 5,4 sau 5,5 inch si se speculeaza ca va fi anuntat in saptamanile care urmeaza si nu la expozitia IFA cum a fost planuit initial. Galaxy S6 Edge Plus va fi probabil propulsat de un cip Snapdragon 808 si va dispune de un spatiu de stocare 32GB.

CITESTE SI:  De ce Samsung nu va lansa niciun smartphone Galaxy Note in acest an

Rezolutia ecranului smartphone-ului nu este cunoscuta, dar se spune ca va veni cu o camera frontala de 5MP si o camera principala de 16MP. Faptul ca Samsung ar anunta dispozitive atat de similare ar putea parea cam ciudat, dar probabil compania crede ca displayul curbat a prins la public.

Acestea sunt informatii neoficiale si nu sunt confirmate de Samsung. In urmatoarele saptamani probabil vor aparea mai multe informatii despre smartphone.